sweazy sweazy Katılım 14 Ağu 2021 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 8 Nis 2024 #1 merhabalar token satın aldım ama elimle sunucuya tek tek soktum tokenler dec oldu nasıl dec etmeden sokabilirim öneriniz var mı
merhabalar token satın aldım ama elimle sunucuya tek tek soktum tokenler dec oldu nasıl dec etmeden sokabilirim öneriniz var mı
DcPanelim ghostshopp Katılım 5 Nis 2024 Mesajlar 66 Tepkime puanı 6 Şehir Aydın 8 Nis 2024 #2 Dm üzerinden iletişime geçildi. Oyla 0 Downvote
ratemain ratemain Katılım 3 Nis 2024 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 Şehir İzmir 9 Nis 2024 #3 discord üzerinden eklerseniz yardımcı olabilirim / dc: ratemain Oyla 0 Downvote
cypsur cypsur Katılım 10 Nis 2024 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Şehir Tekirdağ 10 Nis 2024 #4 ratemain' Alıntı: discord üzerinden eklerseniz yardımcı olabilirim / dc: ratemain Genişletmek için tıkla ... benide ekler misin - cypsur Oyla 0 Downvote
ratemain' Alıntı: discord üzerinden eklerseniz yardımcı olabilirim / dc: ratemain Genişletmek için tıkla ... benide ekler misin - cypsur