Botlar Discord Sunucunuza fotoğraflı giriş çıkış mesajı ayarlama !

TrappY#0001
Öncelikle Sunucunuza ErensiBOT eklemelisiniz çünkü ErensiBOT ile yapıyoruz. ErensiBOT'u sunucunuza ekledikten sonra e!yardım komutunu kullanarak paneli açın ve sonrasında e!ayarlamalı kodunu yazın. Daha sonrasında e!hgbb giriş #kanalismi Sunucuya hoşgeldin, {kullanıcı}! Seninle beraber {toplam} kişiyiz! ile kodunuzu tanımlayın. Şu an giriş mesajını tamamladık birde çıkış kodunu tanımlayalım.Çıkış için bu kodu yazıyoruz : e!hgbb çıkış #kanalismi {kullanıcı} Sunucudan Ayrıldı! Onsuz {toplam} kişi kaldık Güle Güle! ve şu anda HGBB mesaj sistemimiz tamamlandı. Gelelim fotoğraf kısmına. Fotoğraf için 1000 ErensiBOT Puanı'na ihtiyacınız var. Puanı topladıktan sonra e!hgbb arkaplan kodu ile fotoğrafınızı ekleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun olursa yorum kısmına belirtebilirsiniz ! İyi Günler Dilerim ! :)

! 'Astvoid&cv#8188
Konu yanlış olmuş bence :)

• Beğen
Tepkiler: TrappY
Konu Sahibi
TrappY
TrappY#0001
kod tam olarak paylaşımın neresinde :)
kodlar birazcık gizli olmuş ama isterseniz ben size soyliyim
1. e!yardım
2. e!ayarlamalı
3. e!hgbb giriş #kanalismi Sunucuya hoşgeldin, {kullanıcı}! Seninle beraber {toplam} kişiyiz!
4. e!hgbb çıkış #kanalismi {kullanıcı} Sunucudan Ayrıldı! Onsuz {toplam} kişi kaldık Güle Güle!
5. e!hgbb arkaplan
ama 5. kod için 1000 erensi puanina sahip olmalısınız :)

KenDayy#0001
Erensi Yerine Daha Güzel Botlar Kullanılabilir, İkinci Olarak KOD Kategorisini Seçmişsin Ama Yanlış Olmuş Onuda Yetkililer Düzeltir Zaten:yetkili:.

• Beğen
Konu Sahibi
TrappY
TrappY#0001
Erensi Yerine Daha Güzel Botlar Kullanılabilir, İkinci Olarak KOD Kategorisini Seçmişsin Ama Yanlış Olmuş Onuda Yetkililer Düzeltir Zaten:yetkili:.
Başka kategori bulamadım ondan birde erensi sadece discord olduğundan onu paylaştım :)

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Konuyu botlar kısmına taşıdım. Botlar hakkında bilgi kategorisi için lütfen burayı tercih edin.
>

• Beğen

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)