Altyapı Discord Puanlı Teşekkür Botu

xlorienull#8543
> Bilgilendirme

Bu bir puanlı teşekkür botudur. Genellikle kod paylaşım sunucularında yetkililere özel terfi olunması için kullanılır. Top sıralama, Teşekkür geçmişi(denetim gibi) ve bir kaç komut bulunmakta. Umarım hoşunuza gitmiştir.

Kaynak:

> Kurulum
  • İlk olarak bilgisayarına indir.
  • Bu projeyi zip halinde indir.
  • Herhangi bir klasöre zipi çıkart.
  • Daha sonra config.js dosyalardaki bilgileri doldur.
  • Sonra klasörün içerisinde bir powershell ya da cmd penceresi aç.
  • npm install yazarak tüm modülleri kur.
  • Kurulum bittikten sonra node index.js yaz ve botu başlat.

> Botun İntentlerini Açmayı unutmayın!​

intent.gif

Tadaaa 🎉. Artık botun hazır. Dilediğin gibi kullanabilirsin.

• TeşekkürBot-Komutlar {​

✅ thank-top.js
✅ thank-point.js
✅ thank-history.js
✅ thank-database-delete.js
✅ thank.js

};

> S.S.S​

Sıkça sorulan sorulara buradan ulaşabilirsin.

Q: Projeyi geliştirilmeye devam edilecek mi?
A: Eğer bir şeyler eklersem dolaylı yoldan ekleyeceğim.

Q: İstek herhangi bir şey ekliyor musun?
A: Eğer istediğin şey hoşuma giderse ve yapmaktan zevk alacaksam eklerim.

Q: Proje tamamen sanamı ait?
A: Evet, tamamen bana aittir.

Q: Hatalarla ilgileniyor musun?
A: Proje içindeki hatalarla ilgileniyorum. Eğer bir hata ile karşılaşırsanız lütfen Discorddan benimle iletişim kurun.

NOT: Projelerde lisans bulunmaktadır. Bu projenin dosyalarının benden habersiz paylaşılması/satılması durumunda gerekli işlemler yapılacaktır!​

• Beğen
Tepkiler: wisky

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Teşekkürler, kullanışlı gözüküyor. 🙌

• Beğen
Tepkiler: xlorienull
Calpim#0008
Paylaşım için teşekkürler, deneyeceğim.🌈

• Beğen
harryzzers#7700
Aradığım bir sistem, çok teşekkür ederim.

• Beğen
Elminsterxld#0007
Umarım token Generator altyapınız gibi çalıntı değildir. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Queaxtra
Konu Sahibi
xlorienull
xlorienull#8543
Umarım token Generator altyapınız gibi çalıntı değildir. Teşekkürler
İlk olarak bu yapılan altyapı sade bir şey bunu herkes yapabilir ve bunu diğer projelerle kıyaslamanız acınası durum. Token gen dediğiniz proje sahibi SkyMağaza'ya aittir. Tarafımızca captcha sistemine el koyulup paylaşılmıştır. Sahibininde bundan haberi var. Zaten README.md iyi okursanız orda alıntı olduğunu belirttiği mi görürsünüz. Lütfen bazı şeyleri bilmeden hemen saldırgan şekilde yanaşmayın. İyi günler diliyorum.

Elminsterxld#0007
İlk olarak bu yapılan altyapı sade bir şey bunu herkes yapabilir ve bunu diğer projelerle kıyaslamanız acınası durum. Token gen dediğiniz proje sahibi SkyMağaza'ya aittir. Tarafımızca captcha sistemine el koyulup paylaşılmıştır. Sahibininde bundan haberi var. Zaten README.md iyi okursanız orda alıntı olduğunu belirttiği mi görürsünüz. Lütfen bazı şeyleri bilmeden hemen saldırgan şekilde yanaşmayın. İyi günler diliyorum.
SkyMagaza ile konuşmam sonucunda geni githubtan kaldırmanızı istedi ama siz onun yerine onun discord isminin bulunduğu yerlere kendi isminizi yazmaya karar verdiniz. Keşke saldırgan yaklaşmamaya çalışsam ama çalıntı birşey görünce insan sinirlenmiyor değil ;)

Elminsterxld#0007
SkyMagaza ile konuşmam sonucunda geni githubtan kaldırmanızı istedi ama siz onun yerine onun discord isminin bulunduğu yerlere kendi isminizi yazmaya karar verdiniz. Keşke saldırgan yaklaşmamaya çalışsam ama çalıntı birşey görünce insan sinirlenmiyor değil ;)
Bu da kanıtı ;)
IMG_20220502_094905.jpg

Konu Sahibi
xlorienull
xlorienull#8543
Tüm sorumluluğu ben üstleniyorum siz değil, ben bizzat sahibiyle kendim konuştum ve konu bitti. Ayrıca benim sunucum yok.

Elminsterxld#0007
Tüm sorumluluğu ben üstleniyorum siz değil, ben bizzat sahibiyle kendim konuştum ve konu bitti. Ayrıca benim sunucum yok.
Ne kadar kolay değil mi biraz önce saldırgan konuşmayın şimdi konu bitti ? O konuyu bende biliyorum dostum sakin ol. :D

Konu Sahibi
xlorienull
xlorienull#8543
Ne kadar kolay değil mi biraz önce saldırgan konuşmayın şimdi konu bitti ? O konuyu bende biliyorum dostum sakin ol. :D
Sizin konuyu bilip bilmemeniz benim umrumda değil açıkcası. Kısa ve net konuştum sizi ilgilendirmez diye ama siz hayla ısrarlısınız. Fazla uzatmayacağım. İyi günler.

Elminsterxld#0007
Sizin konuyu bilip bilmemeniz benim umrumda değil açıkcası. Kısa ve net konuştum sizi ilgilendirmez diye ama siz hayla ısrarlısınız. Fazla uzatmayacağım. İyi günler.
Bende uzatmayacağım dediğim gibi umarım çalıntı değildir. :D

Piques#5792
Yararlı bir paylaşım olmuş, eline sağlık. Başarılar dilerim. ✨

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi