Nitro Discord Nitro

TwoWorthy#1500
Öncelikle Herkese Merhaba Discord Nitro İptalinin Nasıl Yapıldığını Bilmeyen Ve Yanlış Anlayan Kişiler İçin Hazırladım Eğer Ay Sonu Kredi Kartından Para Kesilmesini Önlemek İstiyorsan Bunu Senin İçin Hazırlamışım Demektir!

1- Öncelikle "Ayarlar" Kısmından "Abonelikler" Bölümüne Geliyoruz.
2- Kırmızı İle Çizdiğim Kısımda Görüyorsunuz "'Aboneliğin 28 May 2022 tarihinde otomatik olarak yenilenecek ve hesabından 26.99 kesilecek." Yazıyor, Bizim Amacımız Hesabımızdan Para Kesilmesini Önlemektir.

3- Üst Taraftaki "İptal" Butonuna Basıyoruz. Burada Korkulacak Birşey Yoktur Nitronuz Anında Gitmiyor Sadece Aboneliğinizin Yenilenmesini Önlüyor.
4- Yine Gördüğümüz Gibi "Aboneliğin 28 May 2022 tarihinde sona erecek." Yazıyor Hiçbir Şekilde Para Kesilme Gibi Bir Durum Söz Konusu Değil.
5- Eğer Her Ay Aboneliğinizin Yenilenmesini Ve Hesabınızdan Her Ay Düzenli Olarak Para Kesilmesini Onaylıyorsanız İptal Butonuna Basmayın.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (104).png
    Ekran Görüntüsü (104).png
    20.8 KB · Görüntüleme: 134
  • Ekran Görüntüsü (105)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (105)_LI.jpg
    255.7 KB · Görüntüleme: 114
  • Ekran Görüntüsü (106)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (106)_LI.jpg
    149.7 KB · Görüntüleme: 132
  • Ekran Görüntüsü (107)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (107)_LI.jpg
    249.2 KB · Görüntüleme: 127

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
"İptal edince nitrom hemen gidiyor mu" diyenler vardı, onlar için yardımcı olacak bir bilgilendirme olmuş, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: TwoWorthyGods
Konu Sahibi
TwoWorthyGods
TwoWorthy#1500
"İptal edince nitrom hemen gidiyor mu" diyenler vardı, onlar için yardımcı olacak bir bilgilendirme olmuş, teşekkürler.
Özene bözene hazırladım umarım anlayabilmişlerdir, ben teşekkür ederim iyi akşamlar.

• Kalp
Tepkiler: Aventia
harryzzers#7700
Gereksiz renk kullanmışsınız ve her harfe büyük başlamanız cümlenin yapısını bozuyor, göze hoş görünmüyor.

Konu Sahibi
TwoWorthyGods
TwoWorthy#1500
Gereksiz renk kullanmışsınız ve her harfe büyük başlamanız cümlenin yapısını bozuyor, göze hoş görünmüyor.
Daha açıklayıcı olacağını düşündüm ayrıca harflere büyük başlamamın sebebini belirttim sana

• Beğen
Tepkiler: Tequila
harryzzers#7700
Daha açıklayıcı olacağını düşündüm ayrıca harflere büyük başlamamın sebebini belirttim sana
Yeşil veya mavi gibi göze çarpan ve gezi pek yormayan renkler kullanabilirsin daha açıklayacı olması için. Büyük harfle başlaman gözü yoruyor ve çok kötü gözüküyor dostum..

Konu Sahibi
TwoWorthyGods
TwoWorthy#1500
Yeşil veya mavi gibi göze çarpan ve gezi pek yormayan renkler kullanabilirsin daha açıklayacı olması için. Büyük harfle başlaman gözü yoruyor ve çok kötü gözüküyor dostum..
Önerin için teşekkür ederim renklere daha dikkat edeceğim

• Beğen
Tepkiler: Tequila

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi