RogretisTR Rogretis#0001 Katılım 14 May 2022 Mesajlar 18 Tepkime puanı 3 Şehir Gaziantep 3 Ağu 2022 #1 Çıkma Olasılığı Düşüktür Çıkadabililir LİNK = Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
deleteduser 3 Ağu 2022 #2 RogretisTR' Alıntı: Çıkma Olasılığı Düşüktür Çıkadabililir LİNK = Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... Hocam kıytırık bir site, bu siteden "Çıkma Olasılığı" bile olamaz
RogretisTR' Alıntı: Çıkma Olasılığı Düşüktür Çıkadabililir LİNK = Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... Hocam kıytırık bir site, bu siteden "Çıkma Olasılığı" bile olamaz
Konu Sahibi RogretisTR Rogretis#0001 Katılım 14 May 2022 Mesajlar 18 Tepkime puanı 3 Şehir Gaziantep 3 Ağu 2022 Konu Sahibi #3 ArviS' Alıntı: Hocam kıytırık bir site, bu siteden "Çıkma Olasılığı" bile olamaz Genişletmek için tıkla ... kankam bu site abd bi site 50 tane cıktıgına dair proofları var ondan boş yorum yapmayın
ArviS' Alıntı: Hocam kıytırık bir site, bu siteden "Çıkma Olasılığı" bile olamaz Genişletmek için tıkla ... kankam bu site abd bi site 50 tane cıktıgına dair proofları var ondan boş yorum yapmayın
deleteduser 3 Ağu 2022 #4 RogretisTR' Alıntı: kankam bu site abd bi site 50 tane cıktıgına dair proofları var ondan boş yorum yapmayın Genişletmek için tıkla ... Bu tür sitelerden çok gördüm ve elimden çokça geçti, neyin ne olduğunu bilip konuşuyorum
RogretisTR' Alıntı: kankam bu site abd bi site 50 tane cıktıgına dair proofları var ondan boş yorum yapmayın Genişletmek için tıkla ... Bu tür sitelerden çok gördüm ve elimden çokça geçti, neyin ne olduğunu bilip konuşuyorum
Echosal202 Echosal#0001 Katılım 19 May 2022 Mesajlar 648 Tepkime puanı 91 Şehir Yurtdışı 3 Ağu 2022 #5 ArviS' Alıntı: Bu tür sitelerden çok gördüm ve elimden çokça geçti, neyin ne olduğunu bilip konuşuyorum Genişletmek için tıkla ... bana bunların programları geçti mantığını açıklayayım; 100000000000000000/1 çıkar bir olasılık ile çıkar bunlar sebebi ise; random rakamlar ve sayılardan oluşturuyor kısacası "ya tutarsa?"
ArviS' Alıntı: Bu tür sitelerden çok gördüm ve elimden çokça geçti, neyin ne olduğunu bilip konuşuyorum Genişletmek için tıkla ... bana bunların programları geçti mantığını açıklayayım; 100000000000000000/1 çıkar bir olasılık ile çıkar bunlar sebebi ise; random rakamlar ve sayılardan oluşturuyor kısacası "ya tutarsa?"
Calpim Calpim#0008 Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 1,723 Tepkime puanı 451 Şehir Yurtdışı 4 Ağu 2022 #6 Paylaşımın için teşekkürler...