Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Diğer Discord Multi Python Tool

goktisty#1000
bosverin fix yedi

Ekli dosyalar

• 1662597796856.png
    1662597796856.png
    10 KB · Görüntüleme: 271
Son düzenleme:

deleteduser

Arkadaşlar merhaba bugun sizlere discord tool tanıtacağım bir forum sitesinde buldum ve sizlerde yararlanabilin diye sizlerlede paylaşma gereği duydum.

Dosyamızı yükleyip rardan klasöre çıkartıyoruz ardından klasörü açıp start dosyasını çalıştıracağız ama öncelikle içinde token eklememiz lazım tokens.txt adlı dosyaya tokenlerimiz ekledikten sonra tekrardan start dosyasını çalıştırmadan hemen önce module adlı dosyayı açıyoruz sabırla modullerin inmesini bekliyoruz moduller inince start dosyasını çalıştırıyoruz ve karşınızda discord tool yapımcısını bilmiyorum internette buldum yapımcısı yunak diye bir arkadaşımız tanımıyorum eğer tam bilsem kaynak verecektim neyse iyi kullanımlar hepinize.

indirme linki :
Ekli dosyayı görüntüle 5525
Kanka @Yunak her yerdesin :D

• Beğen
Tepkiler: goktisty

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
“VirusTotal” linkini de konuya eklemen gerekmekte, paylaşımın için teşekkürler.

• Beğen
onwr#1000
Arkadaşlar merhaba bugun sizlere discord tool tanıtacağım bir forum sitesinde buldum ve sizlerde yararlanabilin diye sizlerlede paylaşma gereği duydum.

Dosyamızı yükleyip rardan klasöre çıkartıyoruz ardından klasörü açıp start dosyasını çalıştıracağız ama öncelikle içinde token eklememiz lazım tokens.txt adlı dosyaya tokenlerimiz ekledikten sonra tekrardan start dosyasını çalıştırmadan hemen önce module adlı dosyayı açıyoruz sabırla modullerin inmesini bekliyoruz moduller inince start dosyasını çalıştırıyoruz ve karşınızda discord tool yapımcısını bilmiyorum internette buldum yapımcısı yunak diye bir arkadaşımız tanımıyorum eğer tam bilsem kaynak verecektim neyse iyi kullanımlar hepinize.

indirme linki :
Ekli dosyayı görüntüle 5525
Kanki, Artık toollar cok işe yaramaz dcde

• Beğen
utku#1000
kanka aldığın github linki güzelmiş 😀

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi