Satılık Discord Mail & Telefon Onaylı Hesap Satış Ofisi

Unknown#0000
Hesap rozetleri
Yok
Hesap kurulma tarihi
1 Nis 2023
ID'nin ilk 3 hanesi
111
Fiyat
7 ₺
Pazarlık
Var
Takas
Yok
Öncelikle merhabalar. Discord platformunda mail & telefon onaylı hesaplar oluşturup sizlere satıyoruz. Gmailleri sıfırdan kuruyoruz discord hesabınıda sıfırdan kuruyoruz ve telefon onay yapıyoruz. Size discord hesabının bilgilerini ve gmail bilgilerinide iletiyoruz. Yani hesabın her şeyini size veriyoruz geri hesabı alamayız. Kısacası kurucu mailide veriyoruz. İndirim belki biraz yapabiliriz.

Fiyatlandırma ;

- x1 Mail & Telefon Onaylı Hesap : 7 / 0.50 $ / 0.50 €
- x5 Mail & Telefon Onaylı Hesap : 35 / 2.50 $ / 2.50 €
- x10 Mail & Telefon Onaylı Hesap : 70 / 5.00 $ / 5.00 €

Teslimat Mesajı ;

- E-posta :
- Şifre :

- Kurucu E-posta :
- Kurucu E-posta Şifre :

Ödeme Yöntemleri ;
İninal/Papara/Eft/Havale/İtemsatış/Paypal

Arı Paketim © 2015-2023

Son düzenleme:
void#3368
1.5 liradan tedarik ederim ilgileniyorsanız dm

Konu Sahibi
aripaketim
Unknown#0000
1.5 liradan tedarik ederim ilgileniyorsanız dm
Gerek yok teşekkür ederiz. Tedarikçilerle çalışmıyoruz. Her şeyi sıfırdan kendimiz yapıyoruz bir çok ürün ve hizmetimizde. Üstüne sizler token satıyorsunuz biz token satmıyoruz direk hesap satıyoruz kurucu mailine kadar her bilgisini veriyoruz. Bu tarz token veya hesap satanlar tek hesabı veya tokeni satıyor.

void#3368
Gerek yok teşekkür ederiz. Tedarikçilerle çalışmıyoruz. Her şeyi sıfırdan kendimiz yapıyoruz bir çok ürün ve hizmetimizde. Üstüne sizler token satıyorsunuz biz token satmıyoruz direk hesap satıyoruz kurucu mailine kadar her bilgisini veriyoruz. Bu tarz token veya hesap satanlar tek hesabı veya tokeni satıyor.
Tamamdır. Kolay gelsin hayırlı işler.

sarp#5446
Satışlar itemsatış üstünden gerçekleştiriliyormu dc adınızı yazarsanız ordan konuşalım

Konu Sahibi
aripaketim
Unknown#0000
Satışlar itemsatış üstünden gerçekleştiriliyormu dc adınızı yazarsanız ordan konuşalım
Tabiki itemsatışı isteğe özel aktif kullanmaya çalışıyoruz. Metin Bey size istek atacaktı size lakin istekleriniz kapalı sanırım discordunu buraya bırakıyorum kendisiyle konuşursunuz. Ben bir süre discorda giremiyorum sosyal medya platformlarında aktif olarak ilgileniyorum.

๖ۣۜŁσrdKlââd Châves ⚶#0507

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi