HTML/CSS Discord Botunuza Özel Websitesi Yapın! | 2022 Bedava Websitesi!

umutxyp
Discord botunuz için mükemmel tasarıma sahip react ile yapılmış hızlı bir discord bot sitesi yapmaya ne dersiniz? Bu videomda kendi discord botunuza ait çok güzel bir tasarıma sahip react tabanlı bir websitesi nasıl yaparsınız anlattım. Bu sayede discord botunuza ücretsiz websitesi açabileceksiniz.

Discord Botu Nedir?​

Discord botları tüm şekil ve boyutlarda gelir ve sunucunuzdaki kullanıcı davranışını denetlemekten, çizgiyi aşan oyuncuları sessize almak veya yasaklamak gibi cezaları otomatik olarak ortadan kaldırmaktan herkesin zevk alması için müzik çalmaya kadar çok çeşitli amaçlar için kullanılabilir. . Aşağıdaki talimatlar, halihazırda bir Discord hesabınız ve sunucunuz olduğunu varsayar. Değilse, bunu şu adreste ayarlamalısın: discordapp.com devam etmeden önce. Discord botları JavaScript dilinde yazılırken, onları oluşturmak için deneyimli bir kodlayıcı olmanıza gerek yoktur. Aslında süreç, tahmin edebileceğinizden çok daha az korkutucu. İsteğinizi yerine getiren bir Discord Botunun nasıl yapılacağını öğrenmek için okumaya devam edin. Bu eğitim, macOS veya Windows işletim sistemlerini çalıştıran kullanıcılara yöneliktir.

DETAYLI BLOGLAR:

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Yalnızca video linki yerine ek olarak github proje linkini de eklersen konuya süper olur, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: umutbayraktar
Konu Sahibi
umutbayraktar
umutxyp
Yalnızca video linki yerine ek olarak github proje linkini de eklersen konuya süper olur, teşekkürler.
fikir için teşekkürler ancak zaten reklamsız video açıklamasında veriyorum linki bide izlenmede almaz ise video sıfır kazanç ile biter.

Konu Sahibi
umutbayraktar
umutxyp
Videoya sadece girip çıkan birisinden nasıl izlenme alacaksın ki onlar da izlenmeden sayılıyor mu ?
Evet video popileritesi kısmına yansır 3 saniyeden önce çıkanlar zaten 3 saniyeden fazla durunca izlenme olarak yansıyor.
Video popileritesi yüksek olunacada video daha çok öneriliyor ve daha çok arama motorunda çıkıyor.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi