Diğer "Discord Botu" yapmalı mıyım?

harryzzers#7700
Ahh, herkesin aklında geçen o şey, "Discord botu yapsam mı acaba???"
Her teknolojik cihazı olan cidden böyle düşünüyor, her eli klavyeye basan..

- Bot yapmaya nasıl başlarım?
Huh, ilk önce düzgün bir yazılım öğrenmelisiniz. Discord için bot yaptığınız için "Discord.js" öğrenmeniz gerekiyor. Öğrenmek ve kavramak fazla zamanını almaz. Fakat ilk önce JavaScript öğrenin, daha sonra kütüphane öğrenmeye başlayın derim. Daha fazla kavrarsanız.

- Bot yapmak ne işime yarayacak?
Hiç bir işinize yaramayacak. Sadece havalı gözükmesi için bir Rozet(Rozet alımları kapatıldı maalesef.), bot yapınca ego tatmin etmek, bir yerinin kalkması vs. için maalesef ki insanlar bu yüzden bot yapıyor.
Tek diyeceğim lafım var, bot yaparak geçireceğiniz saati namaza, ibadet etmeye verirseniz size daha çok yararı dokunacaktır. Bu dünyada geçiciyiz, öbür tarafıda düşünmek lazım.
Ama tabii ki botunu iyi yapıp onaylatanlarda var.

- Bot yapmalı mıyım?
Bence elinden geldiği sürece güzel olan hazır botları kullanmalısınız. Bota zamanınızı harcamayın.

Zahmet edip okuduğunuz için teşekkürler..

arty#0001
Evet! Altyapılar ile ücretli botlar yapıp developer olmalıyım!

• Haha
Tepkiler: Wandal
Wandal#0001
Bot yapmak kimsenin egosunu tatmin etmez ordaki tatmin hissi botunun piyasadaki botları geçip yükselmesi özelliklerinin diğer botlardan üstün veya güzel olmasıdır.. Kimse aha bot yaptım artık developerim demez, diyemez .

Konu Sahibi
Tequila
harryzzers#7700
Bot yapmak kimsenin egosunu tatmin etmez ordaki tatmin hissi botunun piyasadaki botları geçip yükselmesi özelliklerinin diğer botlardan üstün veya güzel olmasıdır.. Kimse aha bot yaptım artık developerim demez, diyemez .
Der ki? özellikle hazır kod kullanıp kendine ben bot developerim diyip egosunu tatmin edebilir.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi