Alınacak Discord Boost Tedarik

karayelteoman
Merhaba, kendi mağazamız için dip fiyattan discord boost/promo/token gibi discord ile ilgili ürünleri sağlayabilecek sağlam tedarikçiler arıyoruz iletişim için lütfen discord adresinizi veya kullanıcı adınızı yanıt olarak bırakın.

ArviS

Bronz Üye
arviis.
Merhaba, kendi mağazamız için dip fiyattan discord boost/promo/token gibi discord ile ilgili ürünleri sağlayabilecek sağlam tedarikçiler arıyoruz iletişim için lütfen discord adresinizi veya kullanıcı adınızı yanıt olarak bırakın.

Burada ki arkadaş en en dip fiyattan veriyor hocam, bakmanı tavsiye ederim. Sadece Boost'ları değil diğer şeyleri de dip fiyattan satıyor.
1724849899053.png

Rick Grimes#4222
discord.gg/clinvip öneririm 1 aylık boostu 50tlye satıyorlar promo code'da 30 kuruş

Konu Sahibi
karayelteoman

ArviS

Bronz Üye
arviis.
Teşekkürler, fakat önceden anlaştığım bir mağaza bizim için 1 aylığı 40₺'den ve 3 aylığı 110₺'den sağlıyordu bu yüzden bu fiyatlar biraz yüksek.
Anladım hocam, belki attığım yerle anlaşırsanız, konuşursanız o da indirim yapabilir o kısmı tam bilmiyorum. Ben sadece görünen kısmını attım

Konu Sahibi
karayelteoman
Anladım hocam, belki attığım yerle anlaşırsanız, konuşursanız o da indirim yapabilir o kısmı tam bilmiyorum. Ben sadece görünen kısmını attım
Bilgi ve tavsiye için teşekkürler.

• Kalp
Tepkiler: ArviS
LooTeam#9338
Hocam discord.gg/clinvip Gelirseniz Size İyi Bir Fiyat Verebiliriz

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)