Satış Discord 7/24 Aktif Ses Üyesi

3day#6666
Discord: deîra#6666

Tamamen sizin sunucunuza özel atanmış başka hiçbir sunucuda bulunmayan, isimleri, hakkımda kısmı, profil fotoğrafları ayarlanabilen 0 adet 7/24 seste duran üye.

NFT sunucunuz mu var? Ekip sunucunuz mu var? Public sunucunuz mu var? Seste az aktiflik mi çekiyorsunuz? O zaman bu ilan tam size göre.

Sese girecek üyelerin avatarlarını hakkımda kısmını ve isimlerini isteğinize göre şekillendirip sese sokuyorum. Ayrıca sese giren üyeler isteğinize göre yayın açabilir kamera açabilir mikrafon kapatabilir veya kulaklık kapatabilir. Üyelerin token olduğunun belli olmaması için elimden gelen herşeyi yapıyorum bu sayede sunucunuz herhangi bir zarar görmüyor.

Altını çizerek söylüyorum; Sunucunuzda seste duracak üyeler sadece size özel olacaktır başka sunucuya girmeyecektir veyahut hesaplarda hiç bir işlem yapılmayacaktır.

Hesapların üyelik yaşı: 1 ay - 1 yıl arasında değişkenlik gösterebilir.
Hesaplar 1 ay boyunca seste 7/24 aktif durur ve sonra düşer. Fakat tokenler patlamaz. 1 aylık süreci uzatmak için tekrar para ödemek zorunda kalırsınız.

Örnek hesapların ssleri:

NOT:
İade mümkün değildir.
Minimum alım 20 adet ve üstü

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fiyatlandırma:

20 Adet: 65
25 Adet: 75
50 Adet: 125
50 Adet ve üstü için dmden yazın - 50 adet ve üstü alımlarda fazladan ses üyesi hediyesi ve cüzi miktarlarda indirim vardır.

Ödeme yöntemleri: Papara - iban - itemsatis - itempazar

Karahanlı#9459
hepsinin açılış tarihi aynı partnerlikte vesaire red yer, iyi satışlar

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi