Satıldı DİSCORD 626 KİŞİLİK 0 TOKEN 0 COPY SUNUCU

Aragorn#9997
Fiyat
80 ₺
Sunucu adı
SEXLAND +18
Sunucu açılma tarihi
1 May 2023
Sunucudaki takviye sayısı
3
Sunucudaki üye sayısı
626
Sunucudaki ortalama aktif üye sayısı
50
Pazarlık
Var
Takas
Yok
VİDEOLAR TAMAMEN KENDİME AİTTİR HİÇBİR YERDEN ALINTI DEĞİLDİR TÜM KANALLAR DOLUDUR 0 TOKEN VARDIR HEPSİ GERÇEK ÜYE TÜM KANALLARI HERŞEYİ AYARLANMIŞTIR.

SUNUCUYA VİDEO ATMAKLA UĞRAŞMANIZA GEREK BİLE YOK ARADA SIRADA ATSANIZDA DÜŞÜŞ OLACAĞINI SANMİYORUM.

YENİ DİSCORD İSMİM Boromir 9998

Ekli dosyalar

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    35.3 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    41.9 KB · Görüntüleme: 92
Unknown#0000
Videolar kendime aittir demeniz komik acaba videolarda siz mi oynadınız :D Bu yorumla bunu anlıyoruz. Videolar zaten sanal ortamda dolaşan normal videolar çeşitli yıldızlara ait. Herkes kolayca bulabilir .Videolar kendime aittir derseniz bu videolar benim videolarım gibi bir anlam yüklüyorsunuz. Videolarda siz oynamadığınıza göre yani. Türkçemizi düzgün kullanalım. En azından videoları kendim bulup yükledim diyebilirsiniz. Başka sunuculardan almadık diyebilirsiniz.

Konu Sahibi
serdarsevkii
Aragorn#9997
Videolar kendime aittir demeniz komik acaba videolarda siz mi oynadınız :D Bu yorumla bunu anlıyoruz. Videolar zaten sanal ortamda dolaşan normal videolar çeşitli yıldızlara ait. Herkes kolayca bulabilir .Videolar kendime aittir derseniz bu videolar benim videolarım gibi bir anlam yüklüyorsunuz. Videolarda siz oynamadığınıza göre yani. Türkçemizi düzgün kullanalım. En azından videoları kendim bulup yükledim diyebilirsiniz. Başka sunuculardan almadık diyebilirsiniz.
Sunucu satılmıştır ve 1-2 ay önce satıldı eski sahibi ne yaptı bilemem ama discord ortamında paylaşılmayan videoları paylaşıyordum eski sahibiyken.

Unknown#0000
Sunucu satılmıştır ve 1-2 ay önce satıldı eski sahibi ne yaptı bilemem ama discord ortamında paylaşılmayan videoları paylaşıyordum eski sahibiyken.
Anladım bol kazançlar lakin videolar benim demeniz saçma işte videoları ben çekiyorum gibi anlaşılıyor. Çoğu yerde paylaşılmayan videoları paylaşıyorum desen daha iyiydi.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi