Şikayet dcservis.com

discord
öncelikle bu sitede 1 kereye mahsus bir boost alışverişi yaptım ve güzelce teslim ettiler eyvallah.
fakat şuan 2 tane boost siparişim içerde kaldı 2-3 gündür ticket bakan falan yok sipariş teslimde edilmedi yani iade edilmesini istedimde o iş yaş neyse ben yandım siz yanmayın gidin başka yerlerden alışveriş yapın. Belkide ufak bir aksaklık olmuştur eğer öyle olduysa konuyu güncellerim.

Direkt bir şekilde dolandırıcı damgasıda vurmak istemem. :);)😀

Konu Sahibi
bitrace
discord
öncelikle bu sitede 1 kereye mahsus bir boost alışverişi yaptım ve güzelce teslim ettiler eyvallah.
fakat şuan 2 tane boost siparişim içerde kaldı 2-3 gündür ticket bakan falan yok sipariş teslimde edilmedi yani iade edilmesini istedimde o iş yaş neyse ben yandım siz yanmayın gidin başka yerlerden alışveriş yapın. Belkide ufak bir aksaklık olmuştur eğer öyle olduysa konuyu güncellerim.

Direkt bir şekilde dolandırıcı damgasıda vurmak istemem. :);)😀
eğer foto ve dekont gibi şeyler istenirse seve seve atarım banka sslerine kadar yeterki basit yalanlamalar gelmesin :)

ArviS

Bronz Üye
arviis.
eğer foto ve dekont gibi şeyler istenirse seve seve atarım banka sslerine kadar yeterki basit yalanlamalar gelmesin :)
Atsan daha iyi olabilir kullanıcı işlemleri için, yetkililer hızlıca işlem gerçekleştirebilir

Konu Sahibi
bitrace
discord
Atsan daha iyi olabilir kullanıcı işlemleri için, yetkililer hızlıca işlem gerçekleştirebilir
iyi fikir de yetkililer ilk önce bi sitedeki ticket a baksın bu siteye girmeden önce ve şuan dolandırılmaktan başka birşey yaşamadım mantıken alışveriş yapmayın yaptırtmayın

Konu Sahibi
bitrace
discord
dcservisten cevap aldım siparişimi iptal ettiler sitede bakiye olarak kaldı fakat alacağım zaman (3 gün önce) 3 aylık 14x boost 140 küsür iken 280 olmuş şimdide diyor ki boost stokları eklendi alabilirsiniz 😂

normalde 280e 2 tane alacaktım nasip olmadı, ben yine de durumu belirttim ama yardımcı olamazlarsa da alın o 280 size sadakam olsun boostunuzu falan da istemiyorum

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    14.2 KB · Görüntüleme: 53
  • image.png
    image.png
    21.6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
croqsii0
dostum site sahibi bıraktı ondan dolayı ilgilenmiyor.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi