Off-Topic CharmQuell vs Sanal magandalar 😵

Diablo#0009
meraba bildiğimiz üzere discordda ciddi bir sanal mafya problemi mevcut özellikle son zamanlarda bilinen yayıncıların evlerine ihbarlarda bulunuyor ailelerine tehdit mesajları gibi çeşit çeşit rahatsız edici eylemlere karışıyorlardı. Son olarak CharmQuell'in ailesine sürekli tehdit mesajları evlerine bomba ihbarları gerçekleştirdiler. CharmQuell artık bu olayın haddini aştığını düşünerek tüm olayları baştan sona derleyerek bir video oluşturdu. Videoyu aşşağıya ekliyorum;

Unknown#0000
Allah yardımcısı olsun. Bu tarz işlerle uğraşanlara da akıl fikir ihsan eylesin.

Thiś is ¹⁹⁵⁴Doctor★ⴵho#1965
Allah yardımcısı olsun. Bu tarz işlerle uğraşanlara da akıl fikir ihsan eylesin.
aslında boşken şaka yapmak için uğraşılcak bir şeyde ama bomba imha ekibini eve nası yollamayı başardılar hala çözemedim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ArdaZ#9403
11-12yaşındaki çocuğun elinde bilgilerimiz var gelip hava atıyorlar kimlik bilgilerimizi dm atıyorlar , sorgu bot diye şimdi bir şey çıkarmışlar onlada uğraşıyorlar, allah akıl fikir versin ne diyim.

Echosal#0001
meraba bildiğimiz üzere discordda ciddi bir sanal mafya problemi mevcut özellikle son zamanlarda bilinen yayıncıların evlerine ihbarlarda bulunuyor ailelerine tehdit mesajları gibi çeşit çeşit rahatsız edici eylemlere karışıyorlardı. Son olarak CharmQuell'in ailesine sürekli tehdit mesajları evlerine bomba ihbarları gerçekleştirdiler. CharmQuell artık bu olayın haddini aştığını düşünerek tüm olayları baştan sona derleyerek bir video oluşturdu. Videoyu aşşağıya ekliyorum;

bro hepsi prim için ahmet arkadaşım olur kendisi sıradan bi public yöneticisi bildiğim kadarıyla aylık 45k maaşı var ne boş yapmış o adam :D Ayrıca bir discord modunun hesabı çalınsa discord bunu fark edemeyecek kadar aptal mı

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi