Şikayet Bu kullanıcılar ile çalışmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Utku5922

Bu kullanıcı, şikayetlerden dolayı sistem tarafından işaretlendi. Ticaret yaparken dikkatli olun!
utkuozturk7
BU ŞAHISLARA GÜVENMEYİNİZ! dc servis ile alakası yoktur. BEN YANLIŞ ANLADIM.

İletişim:utkuozturk7

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-02-12 081024.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-12 081024.png
    59.8 KB · Görüntüleme: 134
  • Ekran görüntüsü 2024-02-12 081140.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-12 081140.png
    101 KB · Görüntüleme: 137
  • Ekran görüntüsü 2024-02-12 081100.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-12 081100.png
    47.1 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleme:
Lourity?#0071
Öncelikle merhabalar, ben dcservis.com'un destek yetkilisiyim. Burada belirttiğiniz görsellerdeki hesaplardan hiçbiri bize ait değildir, sitenin kendisinin olduğunu belirten kişi de yalan söylemiş efendim, kesinlikle öyle bir durum yoktur. Dcservis.com ekibinde bulunan bütün herkesi adresinden görebilirsiniz.

Saygılar

Konu Sahibi
Utku5922

Utku5922

Bu kullanıcı, şikayetlerden dolayı sistem tarafından işaretlendi. Ticaret yaparken dikkatli olun!
utkuozturk7
Selam dcservis.com dan aldığım discord servislerini ödeme yöntemi Paytr ile bakiye yüklediğim sitede site yöneticileri Paytr ile ip adresinden discord hesabımı Gmail hesaplarını Wi-Fi ağı merkezimi annemin kredi kartlarını (1450) tl lik çekim yapılmaya çalışmış + olarak kendime ayit topluluk sunucularım ile tehdit mesajları yaptılar. Eğer ki sunucunu vermezsen gece 2 de ararım vs. İtem satış hesabıma girip ekmeğimle oynadıklarından sonra item satıştan t. C. Kimlik nomu numaramı e postamı müşteriler arasında özel mesajlarımı okuyup görüp kişisel bilgilerimi yaydılar. (ekstra olarak discord sunucularımızdaki boosterları atarak+discord discord hesabımı çalıp herkezi banlayıp sunucularımı mahvettiler everyone spam vb. hesabımı çalarak URL çaldılar.) Yaptıkları İşlerin Olduğu

İletişim:utkuozturk7
Tamamdır teşekkürler. ben bu konuyu kapatmıyoru ismini vb deişiyorum yinede ama bu kullanıcılar ile iş birliği yapmasınlar.

Lourity?#0071
Anlayışınız için teşekkür ederiz efendim, youtube'ye atmış olduğunuz videoyu kaldırırsanız çok seviniriz. Herhangi bir sorunda bizlerle 7/24 iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerim.

whyresse
merhabalar hocam ben dcservis müşterisiyim ve bir süredir memnun bir müşteriyim öyle birşey olacağını asla sanmıyorum ve zaten bu arkadaşlar yetkili vb değil eğer böyle söylemler oluyorsa siber şubeye şikayette bulunabilirsiniz

dawu

AR-GE Tasarım
dawu.
Merhabalar,

Konu yanlış anlaşılma üzerine açıldığı için başlığı değiştirip, konuyu kilitliyorum. Ayrıca konuyu açan arkadaş uyarılmıştır, bir dahaki sefere teyitini almadığınız firmalar / şahıslar hakkında şikayet konusu açmayınız, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi