Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic BTS Fanları Hakkında Düşünçeleriniz Ne?

onwr#1000
Dostlar, BTS Fanları Hakkında düşünçeleriniz ne? Bana çok krinç geliyorlar genelleme yapmıyorum ama çoğu 9 yaşında.

• Beğen
Tepkiler: RhodesLoveYou
TwoWorthy#1500
K-pop blackpink bts vs. dinliyen ya sağırdır ya da beyinsiz. Kitlesi aşırı veletçe küçük yaşta çocuklar sokakta bana davranamayacağı gibi şeyleri shorts yorumlarında caps ile yazıyor hepsi büyüyünce ne kadar aptal olduklarını anladıklarında utanç patlaması yaşayacaklarından eminim

• Beğen
Tepkiler: xKezzy

Dewox

Discord Moderatör
Dewox#2490
Hocam herkesin müzik zevki farklı kişiden kişiye değişen şeyler

• Kalp
Calpim#0008
K-pop denilen müzik türü bazen içerisinden güzel işler çıkabiliyor, yaşıtlarımdan ve ya benden daha büyük insanlar bile keyifle dinliyor. Benim için kimin ne dinlediği önemli değil, kişi keyif alıyorsa bana yeter.
K-pop blackpink bts vs. dinliyen ya sağırdır ya da beyinsiz. Kitlesi aşırı veletçe küçük yaşta çocuklar sokakta bana davranamayacağı gibi şeyleri shorts yorumlarında caps ile yazıyor hepsi büyüyünce ne kadar aptal olduklarını anladıklarında utanç patlaması yaşayacaklarından eminim
Bu tarz yorumlar yapmanız asıl tilt edici olan, yargı mekanizmanız çok çirkin. Şu linç kültürünü biran önce bırakmalısınız...

• Kalp

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi