Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 26 Eyl 2021 #1 Botunuzu her hangi bir ses kanalına sokun! JavaScript: client.on('ready', () => { const ch = client.channels.cache.get('id'); ch.join() }) Tepkiler: kedy
Botunuzu her hangi bir ses kanalına sokun! JavaScript: client.on('ready', () => { const ch = client.channels.cache.get('id'); ch.join() })
kaanshu Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın! Dolandırıcı kaanshu#1337 Katılım 8 Eyl 2021 Mesajlar 136 Tepkime puanı 297 26 Eyl 2021 #2 harryminaticikk' Alıntı: Botunuzu her hangi bir ses kanalına sokun! JavaScript: client.on('ready', () => { const ch = client.channels.cache.get('id'); ch.join() }) Genişletmek için tıkla ... güzel paylaşım teşekkürler Tepkiler: yigitzy
harryminaticikk' Alıntı: Botunuzu her hangi bir ses kanalına sokun! JavaScript: client.on('ready', () => { const ch = client.channels.cache.get('id'); ch.join() }) Genişletmek için tıkla ... güzel paylaşım teşekkürler
kedy .gg/amongusturkiye Yönetici kedy0 Katılım 14 Eyl 2021 Mesajlar 379 Tepkime puanı 322 Şehir İstanbul 26 Eyl 2021 #3 çoğu kişinin işine yarayacaktır, eline sağlık
sk1llex Sk1llex#1331 Katılım 24 Eyl 2021 Mesajlar 32 Tepkime puanı 17 26 Eyl 2021 #4 harryminaticikk' Alıntı: Botunuzu her hangi bir ses kanalına sokun! JavaScript: client.on('ready', () => { const ch = client.channels.cache.get('id'); ch.join() }) Genişletmek için tıkla ... Bot oluşturmaya yeni başlamış kişiler için güzel ve açıklayıcı olmuş, teşekkürler. <3
harryminaticikk' Alıntı: Botunuzu her hangi bir ses kanalına sokun! JavaScript: client.on('ready', () => { const ch = client.channels.cache.get('id'); ch.join() }) Genişletmek için tıkla ... Bot oluşturmaya yeni başlamış kişiler için güzel ve açıklayıcı olmuş, teşekkürler. <3
Konu Sahibi Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 26 Eyl 2021 Konu Sahibi #5 sk1llex' Alıntı: Bot oluşturmaya yeni başlamış kişiler için güzel ve açıklayıcı olmuş, teşekkürler. <3 Genişletmek için tıkla ... ben paylaştım tabi güzel olacak
sk1llex' Alıntı: Bot oluşturmaya yeni başlamış kişiler için güzel ve açıklayıcı olmuş, teşekkürler. <3 Genişletmek için tıkla ... ben paylaştım tabi güzel olacak