Türker turkwr Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 108 Tepkime puanı 28 Şehir İzmir 14 Ara 2021 #1 Electra gibi bir bot yapmak istiyorum fakat isim bulamadım acaba isim önerebilir misiniz?
Umut 4wuqey#0001 Katılım 25 Tem 2021 Mesajlar 847 Tepkime puanı 402 Şehir Antalya 15 Ara 2021 #2 Spacey olabilir anlamını araştırabilirsin. Tepkiler: Türker
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 15 Ara 2021 #3 Türker' Alıntı: Electra gibi bir bot yapmak istiyorum fakat isim bulamadım acaba isim önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Elbette öneririm dostum, olabilediğince başka kaynaklara bakmadan ve kullanılmamış isimleri seçmeye çalıştım, iyi günlerde kullan! - Eletrco - Juane - Operative - Agania - Agana - Nency - Rotheus - Juana Tepkiler: Türker
Türker' Alıntı: Electra gibi bir bot yapmak istiyorum fakat isim bulamadım acaba isim önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Elbette öneririm dostum, olabilediğince başka kaynaklara bakmadan ve kullanılmamış isimleri seçmeye çalıştım, iyi günlerde kullan! - Eletrco - Juane - Operative - Agania - Agana - Nency - Rotheus - Juana
Tequila harryzzers#7700 Katılım 19 Eyl 2021 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 424 Şehir Yurtdışı 15 Ara 2021 #4 Umut' Alıntı: Spacey olabilir anlamını araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Hey, zaten böyle bir bot bulunmakta dostum.
Umut' Alıntı: Spacey olabilir anlamını araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Hey, zaten böyle bir bot bulunmakta dostum.
Kedify .doom#0018 Katılım 21 Kas 2021 Mesajlar 89 Tepkime puanı 45 Şehir Adıyaman 15 Ara 2021 #5 Salvix yada Savlix alınmamışsa belki Tepkiler: Türker
Konu Sahibi Türker turkwr Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 108 Tepkime puanı 28 Şehir İzmir 16 Ara 2021 Konu Sahibi #6 harryminaticikk' Alıntı: Elbette öneririm dostum, olabilediğince başka kaynaklara bakmadan ve kullanılmamış isimleri seçmeye çalıştım, iyi günlerde kullan! - Eletrco - Juane - Operative - Agania - Agana - Nency - Rotheus - Juana Genişletmek için tıkla ... Güzel önerilerin için teşekkürler Tepkiler: Tequila
harryminaticikk' Alıntı: Elbette öneririm dostum, olabilediğince başka kaynaklara bakmadan ve kullanılmamış isimleri seçmeye çalıştım, iyi günlerde kullan! - Eletrco - Juane - Operative - Agania - Agana - Nency - Rotheus - Juana Genişletmek için tıkla ... Güzel önerilerin için teşekkürler