Rozetler Bot Developer Rozeti

Jalix#0001
Son günlerde oldukça bir kaç ay içinde bot developer rozeti tekrardan gelecek vb. konuşmalar duyuyorum.
Gelip gelmeyeceği konusunda bilgisi olanlar belirtirse güzel olur. sizce gelmelimi?

• Beğen
Tepkiler: sametello

burakuss

Bronz Üye
catworn
Rozetin geleceğini sanmıyorum. ikinci olarak ise gelmemeli herkes eskisi gibi rozet için bot yapmaya başlar

• Beğen
Tepkiler: sametello
Penguen
hayır developer rozeti birdaha gelmiyecek

quak#6086
Rozetin neden kapandığını discord zaten açıkladı çoğu kişi 100 kişiyi bulup manipüle ederek botu onaylatıyordu buda rozet içindi ve sonra direk botu kapıyorlardı yani emek veren bot developerları etkiliyen bir sorundu o yüzden asla gelmeyecek discord kesin olarak bunun cevabını verdi zaten

.doom#0018
Rozetin neden kapandığını discord zaten açıkladı çoğu kişi 100 kişiyi bulup manipüle ederek botu onaylatıyordu buda rozet içindi ve sonra direk botu kapıyorlardı yani emek veren bot developerları etkiliyen bir sorundu o yüzden asla gelmeyecek discord kesin olarak bunun cevabını verdi zaten
Kadin doğru söylüyo

kedy

.gg/amongusturkiye
Yönetici
kedy0
Son günlerde oldukça bir kaç ay içinde bot developer rozeti tekrardan gelecek vb. konuşmalar duyuyorum.
Gelip gelmeyeceği konusunda bilgisi olanlar belirtirse güzel olur. sizce gelmelimi?
Bu söylenti bayadır var ama yok öyle bir sey Discord kendi açıklamasıyla birlikte Onaylı Moderatör rozetinin son rozet olduğunu belirtti daha önce

• Beğen
Tepkiler: Sowwyz

Seha

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
Seha#2115
Developer rozetleri kapandığında ortaya "Yeni bir developer rozeti gelecek" söylentileri vardı. Ve bu olmadı şimdi ise rozetler tekrar açılacak diyorlar. Discord'un çoğu yetkilisine ulaştım ve aldığım cevaplar şu yönde oldu "Rozet asla gelmeyecek, Rozeti unutun, Hayır açılmayacak" gibi cevaplar aldım hatta bir Discord yetkilisi "İsminin başına Erken, Önceden, Erken Dönem" gibi şeylerin geldiği rozetleri artık unutun. O rozetler hiçbir zaman açılmayacaktır demişti. Uzun lafın kısası BU ROZET ASLA GELMEYECEK.

AskoPoss#1938
Ben birdaha gelmeyecek diye biliyorum. Discordun kendi onaylı sunucularında da bu yetkililer tarafından everyone ile duyuruldu.

arty#0001
Hayır bir daha gelmeyecek, eğer o rozeti istiyorsan bir zaman makinesine ihtiyacın var!
Eğer ki geri gelirse 'da duyurulabilir!

naturezzaa
Bu rozet daha geri gelmez adı üzerinde erken dönem geliştiricisi, nasıl erken dönem destekçisini geri getirmedilerse bu da gelmeyecek

turkwr
Bu rozet bence cidden emek veren kişilere verilmeli

xCenny.#1881
ağlayarak söyluyorumki asla gelmicek bu durumu kabullenmek gerek

ItzFrankOfficial#0001
Bu rozetin bir daha verilmeyeceğini Toasty açıklamıştı .)

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi