WONTAS ωσитαѕ#3458 Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 110 Tepkime puanı 22 5 Haz 2022 #1 Merhaba, bot sahibi sunucudan çıkınca ban atan botlist altyapısı arıyorum ücretsiz hir şekilde yardımcı olacak var mı ?
Merhaba, bot sahibi sunucudan çıkınca ban atan botlist altyapısı arıyorum ücretsiz hir şekilde yardımcı olacak var mı ?
LADanny A R D A#3636 Katılım 28 Ara 2021 Mesajlar 265 Tepkime puanı 82 Şehir Yurtdışı 5 Haz 2022 #2 Buraya bir göz at derim Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
onwr onwr#1000 Katılım 6 May 2022 Mesajlar 523 Tepkime puanı 105 Şehir Antalya 7 Haz 2022 #3 WONTAS' Alıntı: Merhaba, bot sahibi sunucudan çıkınca ban atan botlist altyapısı arıyorum ücretsiz hir şekilde yardımcı olacak var mı ? Genişletmek için tıkla ... Nitro karsılıgı Cok saglam bir botlist altyapı var verebilirim.
WONTAS' Alıntı: Merhaba, bot sahibi sunucudan çıkınca ban atan botlist altyapısı arıyorum ücretsiz hir şekilde yardımcı olacak var mı ? Genişletmek için tıkla ... Nitro karsılıgı Cok saglam bir botlist altyapı var verebilirim.
Konu Sahibi WONTAS ωσитαѕ#3458 Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 110 Tepkime puanı 22 7 Haz 2022 Konu Sahibi #4 Lowzyxd' Alıntı: Nitro karsılıgı Cok saglam bir botlist altyapı var verebilirim. Genişletmek için tıkla ... Görmeden bir şey diyemem
Lowzyxd' Alıntı: Nitro karsılıgı Cok saglam bir botlist altyapı var verebilirim. Genişletmek için tıkla ... Görmeden bir şey diyemem