- axelancerxd
ee olum? sen dosyanin acilmadigini soyledigin icin ekranda ac demedin miSes edit diceksin galiba şimdi devideonun devamı var dostum yaptığın her işlemin
axelancerxd o canim benim agir ozurlu musun attigin videoda xd yazmaktaEkli dosyayı görüntüle 8677
dostum videonun devamı var ek olarak hani tek hesabın varmış ya bak burdaki ismin değişmemiş.
elimde her anın dakika dakika kaydım var noldu ya emniyete ihbar fln basıyordunuz??kacmak? dedigim gibi isteyen herhangi bir mod ulassin gostereyim bos lafa gerek yok
ipler vpnlere ait sanirsam unknown service demekte78.176.89.110
109.237.115.216
88.226.223.77
BU İP ADRESLERİYLE DCSERİS.COM HESABINA GİRİŞ YAPAN BENDİM DİMİ![]()
senin kaydin olmasi benim ihbar basmami engeller mi canim benimelimde her anın dakika dakika kaydım var noldu ya emniyete ihbar fln basıyordunuz??
evet evet knkam dediğim gibi kayıtlar elimde var yetkililer iletişime geçerse sesiniz dahi var videoalrda.ipler vpnlere ait sanirsam unknown service demekte
videolardaki seslerden belli zaten uygulamanin calistiginin proofunu gostermeye calisiyorum. gerci senide anlamamiz lazm. Grabi obfsiz sandin obfli cikti kivirionevet evet knkam dediğim gibi kayıtlar elimde var yetkililer iletişime geçerse sesiniz dahi var videoalrda.
olta mi, spastik misin canim benim yukarida belirttim zaten infolarini cikardigimizioltaya güzel geldin. Bu itiraf yeterli.
kosende aglar misin free gen alamayinca 2008li cocuklar gibisinTAMAM OK HADİ BEKLİYORUM SALDIRILARINIZI![]()