Rehber AppOnFly Cloud - 30 Dakika Deneme VDS Alma

cinli1337
Öncelikle VDS'ler Genellikle Botlarda Kullanılır 7/24 Kalması İçin. Veya Bir Oyunda Sunucu Açarsanız Clienti Açık Durur Ve Oyundaki Serveriniz Online Kalır, Neyse Konumuza Geçelim :)

AppOnFly Bize 30 Dakika Bedava VDS Deneme Süresi Tanıyor. Denemek İstiyorsanız Aşağıdaki Linkten Ulasabilirsiniz :)

- Güvenmeyenler İçin :

Vds Görüntüsü Veremiyorum Sitede Görüntü Almak Engellenmis. Eğerki Sınırsız Yapmak İsterseniz Gene 30 Dakika Olur Fakat 1-2 Dakika Kala Geri Gelip Trial Kısmıda 5-6 Kere F5 Atıp Siteyi Buglarsınız Ve 30 Dakika Tekrar Açılır Bende Oluyor.

1652734301145.png

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
Bilgilendirici meyin olmuş. Umarım herkesin işine yarar.

• Beğen
Tepkiler: ๖ۣۜRehilnio
Calpim#0008
Bilgilendirici meyin olmuş. Umarım herkesin işine yarar.
(Senin meyin jet mi)
Öncelikle VDS'ler Genellikle Botlarda Kullanılır 7/24 Kalması İçin. Veya Bir Oyunda Sunucu Açarsanız Clienti Açık Durur Ve Oyundaki Serveriniz Online Kalır, Neyse Konumuza Geçelim :)

AppOnFly Bize 30 Dakika Bedava VDS Deneme Süresi Tanıyor. Denemek İstiyorsanız Aşağıdaki Linkten Ulasabilirsiniz :)

- Güvenmeyenler İçin :

Vds Görüntüsü Veremiyorum Sitede Görüntü Almak Engellenmis. Eğerki Sınırsız Yapmak İsterseniz Gene 30 Dakika Olur Fakat 1-2 Dakika Kala Geri Gelip Trial Kısmıda 5-6 Kere F5 Atıp Siteyi Buglarsınız Ve 30 Dakika Tekrar Açılır Bende Oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 3329
Deneyeceğim buglamak yerine satın alınabilir duruyor.

• Beğen

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
30 dakikada bilmiyorum neler yapılır ama site üzerinden bağlanıyor olması ilgimi çekti.

• Beğen

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi