Satış 1M OwO 7TL (Papara)

Fazlı Baştürk#5146
1M OwO'yu 7TL'ye satıyorum. Paparadan ödeme yapabilirsiniz. Okul olmayan günlerde günün herhangi bir vakti, okul zamanı ise saat 15 sonrası teslim yapabilirim. Discord Türkiye'nin sunucusundan bana etiket atarak Ulaşabilirsiniz.

Discord'da sunucumda owo ile hesap satışıda yapıyorum, alan kişiler sunucuda mevcut. Bu siteden alanlarda var. Güvenebilirsiniz. Kanıtlar yollayabilirim.

OwO almak için leveli yetmeyenlere günlük olarak verilebilir.

Discord:
Fazlı Baştürk#5146

Son düzenleme:
Konu Sahibi
FazliBasturk
Fazlı Baştürk#5146
Stok yenilendi 😁 10 Milyon OwO Cash.

Kabakuvet#5995
1M OwO'yu 7TL'ye satıyorum. Paparadan ödeme yapabilirsiniz. Saat 15.00 sonrası vakitlerde anında teslim yaparım.
Discord Türkiye'nin Discord sunucusundan bana etiket atarak Ulaşabilirsiniz. Discord'da işlettiğim sunucuda owo ile satışda yapıyorum, alan kişiler sunucuda mevcut. Bu siteden alanlarda Güvenebilirsiniz. Kanıtlar yollayabilirim.

Satış şu anlık devam etmemektedir.
Discord:
Fazlı Baştürk#5146
Hala varmı ona gore

• Beğen
Tepkiler: FazliBasturk
Konu Sahibi
FazliBasturk
Fazlı Baştürk#5146
Şubattan itibaren stoklar tekrar yenilenmiş olucak!
Leveli yetmeyenlere günlük olarak aktarım yapabilirim. 1M OwO 7TL

SATIŞ YOK

Son düzenleme:
Umut30#5527
1M OwO'yu 7TL'ye satıyorum. Paparadan ödeme yapabilirsiniz. Okul olmayan günlerde günün herhangi bir vakti, okul zamanı ise saat 15 sonrası teslim yapabilirim. Discord Türkiye'nin sunucusundan bana etiket atarak Ulaşabilirsiniz.

Discord'da sunucumda owo ile hesap satışıda yapıyorum, alan kişiler sunucuda mevcut. Bu siteden alanlarda var. Güvenebilirsiniz. Kanıtlar yollayabilirim.

OwO almak için leveli yetmeyenlere günlük olarak verilebilir.

Discord:
Fazlı Baştürk#5146
knk ben istiyorum 1m

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)