TwoWorthyGods TwoWorthy#1500 Katılım 15 May 2022 Mesajlar 160 Tepkime puanı 42 Şehir İstanbul 11 Eyl 2022 #1 Maalesef NVIDIA (GeForce Experince) desteği kaldırıldı, kör olmama bugları nedeniyle NVIDIA desteği Valorant'ta bug fixlenene kadar kullanılmayacak.
Maalesef NVIDIA (GeForce Experince) desteği kaldırıldı, kör olmama bugları nedeniyle NVIDIA desteği Valorant'ta bug fixlenene kadar kullanılmayacak.
Elminsterxld Elminsterxld#0007 Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 606 Tepkime puanı 93 Şehir İstanbul 11 Eyl 2022 #2 TwoWorthyGods' Alıntı: Maalesef NVIDIA (GeForce Experince) desteği kaldırıldı, kör olmama bugları nedeniyle NVIDIA desteği Valorant'ta bug fixlenene kadar kullanılmayacak. Genişletmek için tıkla ... Amd best krdsm Tepkiler: TwoWorthyGods
TwoWorthyGods' Alıntı: Maalesef NVIDIA (GeForce Experince) desteği kaldırıldı, kör olmama bugları nedeniyle NVIDIA desteği Valorant'ta bug fixlenene kadar kullanılmayacak. Genişletmek için tıkla ... Amd best krdsm
deleteduser 11 Eyl 2022 #3 TwoWorthyGods' Alıntı: Maalesef NVIDIA (GeForce Experince) desteği kaldırıldı, kör olmama bugları nedeniyle NVIDIA desteği Valorant'ta bug fixlenene kadar kullanılmayacak. Genişletmek için tıkla ... Pek kullamıyordum zaten, kullananlar düşünsün Tepkiler: TwoWorthyGods
TwoWorthyGods' Alıntı: Maalesef NVIDIA (GeForce Experince) desteği kaldırıldı, kör olmama bugları nedeniyle NVIDIA desteği Valorant'ta bug fixlenene kadar kullanılmayacak. Genişletmek için tıkla ... Pek kullamıyordum zaten, kullananlar düşünsün
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,690 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 11 Eyl 2022 #4 O bug çok güzel kullanılıyordu, ayrıca kaynak da eklersen harika olur. Tepkiler: TwoWorthyGods
Konu Sahibi TwoWorthyGods TwoWorthy#1500 Katılım 15 May 2022 Mesajlar 160 Tepkime puanı 42 Şehir İstanbul 11 Eyl 2022 Konu Sahibi #5 Aventia' Alıntı: O bug çok güzel kullanılıyordu, ayrıca kaynak da eklersen harika olur. Genişletmek için tıkla ... Kaynak valorant
Aventia' Alıntı: O bug çok güzel kullanılıyordu, ayrıca kaynak da eklersen harika olur. Genişletmek için tıkla ... Kaynak valorant
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,690 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 11 Eyl 2022 #6 TwoWorthyGods' Alıntı: Kaynak valorant Genişletmek için tıkla ... Direkt oyuna girerken mi söylüyor ?
TwoWorthyGods' Alıntı: Kaynak valorant Genişletmek için tıkla ... Direkt oyuna girerken mi söylüyor ?
Konu Sahibi TwoWorthyGods TwoWorthy#1500 Katılım 15 May 2022 Mesajlar 160 Tepkime puanı 42 Şehir İstanbul 11 Eyl 2022 Konu Sahibi #7 Aventia' Alıntı: Direkt oyuna girerken mi söylüyor ? Genişletmek için tıkla ... Hayır o ayarla girmeye çalıştığında almıyor araştırdığında direkt olarak çıkıyor zaten
Aventia' Alıntı: Direkt oyuna girerken mi söylüyor ? Genişletmek için tıkla ... Hayır o ayarla girmeye çalıştığında almıyor araştırdığında direkt olarak çıkıyor zaten
Konu Sahibi TwoWorthyGods TwoWorthy#1500 Katılım 15 May 2022 Mesajlar 160 Tepkime puanı 42 Şehir İstanbul 11 Eyl 2022 Konu Sahibi #8 gerek olmaz diye eklemedim
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,690 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 11 Eyl 2022 #9 TwoWorthyGods' Alıntı: gerek olmaz diye eklemedim Genişletmek için tıkla ... Haber niteliği taşıması için eklemen gerekmekte.
TwoWorthyGods' Alıntı: gerek olmaz diye eklemedim Genişletmek için tıkla ... Haber niteliği taşıması için eklemen gerekmekte.
Calpim Calpim#0008 Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 1,723 Tepkime puanı 451 Şehir Yurtdışı 11 Eyl 2022 #10 TwoWorthyGods' Alıntı: Maalesef NVIDIA (GeForce Experince) desteği kaldırıldı, kör olmama bugları nedeniyle NVIDIA desteği Valorant'ta bug fixlenene kadar kullanılmayacak. Genişletmek için tıkla ... Tüh üzücü haber
TwoWorthyGods' Alıntı: Maalesef NVIDIA (GeForce Experince) desteği kaldırıldı, kör olmama bugları nedeniyle NVIDIA desteği Valorant'ta bug fixlenene kadar kullanılmayacak. Genişletmek için tıkla ... Tüh üzücü haber