Satış UHQ OUTLOOK ONAYLI TOKEN 36 KURUŞ

Wicker#1000
Token generatorum ile UHQ EV [EMAIL VERIFIED] discord tokenleri üretiyorum.

Token Özellikleri
tokenler üretilirken genellikle temp mail, gmail,hotmail gibi mailler kullanılır,
buda discord tarafından hesabın erkenden kilitlenmesine yol açar.
  • bundan dolayı outlook.fr hesapları ile tokenlerimizi üretiyoruz.
  • fransa proxy ile üretilmiştir.
  • captcha bypass sistemi özeldir, böylece discord tarafından işaretlenmemiştir.
  • discord tarafından işaretlenen proxyler tekrardan kullanılmaz.
  • bütün tokenlerde (20.000 avatar) seçeneği ile avatar vardır ve her avatar farklıdır.
  • bütün tokenlerin isimleri gerçekçidir, 1.000.000 tane isim listesi içinden çekilmiştir.
  • bütün tokenlerde hypesquad bravery rozeti vardır hepsinin rengi farklıdır.
  • her token kendi fingerprinti ile üretilir böylece discord tarafından işaretlenmesi zorlaşır.
  • her tokenin kendine özel biosu ve banner coloru bulunuyor.
  • her tokenin geliştirici modu açıktır.

Fiyat Listem
  • 100-1000 Alımlarda Token Başı 39 Kuruş
  • 1000-10000 Alımlarda Token Başı 36 Kuruş

ILETISIM
Hızlı iletişim: Discord | ! ~ Wicker#1000
Whatsapp: wa.me/905342007465

Token generator satışı yoktur yine de teklif verecekler 300$ altı vermesin lütfen, 100-200 TL gibi komik rakamlarla karşılaşıyorum 😂 emeği bu kadar ucuz görmeyin lütfen.

Unknown#0000
Güzel hizmet. Açıkçası ben geçen günlerde x5 tane telefon onaylı token almıştım birinden. Gizli sekmeden kontrol ettim girdi tokene. Sonraki günler ise giremedim birine girdim çıktım sonra yine denedim giremedim. Bunun sebebinin dnsden kaynaklı olduğunu anladık. Bunun için ne yapabiliriz bir cevap verebilirmisiniz. Normal sekmeden denesem fark olmaz sanırımda gizli sekmeden deneyince dns fln filan sıfırlanıyor token birden.

Konu Sahibi
Serdarcigir
Wicker#1000
Güzel hizmet. Açıkçası ben geçen günlerde x5 tane telefon onaylı token almıştım birinden. Gizli sekmeden kontrol ettim girdi tokene. Sonraki günler ise giremedim birine girdim çıktım sonra yine denedim giremedim. Bunun sebebinin dnsden kaynaklı olduğunu anladık. Bunun için ne yapabiliriz bir cevap verebilirmisiniz. Normal sekmeden denesem fark olmaz sanırımda gizli sekmeden deneyince dns fln filan sıfırlanıyor token birden.
Tarayıcınıza giriş yapıp discord token logginer Chrome plugin yazın indirin onu, tokeni yazıp giriş yapın uğraşmaya gerek yok 🙂

Unknown#0000
Tarayıcınıza giriş yapıp discord token logginer Chrome plugin yazın indirin onu, tokeni yazıp giriş yapın uğraşmaya gerek yok 🙂
fakat sorun şu eklentiler gizli sekmede çalışmıyor normal sekmede çalışıyor ki ben hesabıma iki de bir gir çık yapamam o yüzden kullanmıyorum ztn eklentiyi.

Konu Sahibi
Serdarcigir
Wicker#1000
fakat sorun şu eklentiler gizli sekmede çalışmıyor normal sekmede çalışıyor ki ben hesabıma iki de bir gir çık yapamam o yüzden kullanmıyorum ztn eklentiyi.
Farklı bir browser üzerinde kullanın eklentiyi, böylece çık gir yapmanıza gerek kalmaz beyin bedava 😁

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi