- kaanshu#1337
Selamlar, forumda eksik kodları araştırırken "toplu çek" adında ve bunun üzerine bir kod paylaşılmadığını gördüm, sourcelerimde araştırdım ve sonunda buldum umarım işinize yarar.
/komutlar/toplucek.js içerisine atılacak.
/komutlar/toplucek.js içerisine atılacak.
JavaScript:
const Discord = require('discord.js');
exports.run = async (client, message, args) => {// kaanshu#1337
if(!message.member.hasPermission('ADMINISTRATOR')) return;
if(!args[0]) return message.channel.send('Bir hata oluştu: Üyelerin bulunduğu kanalın ismini girmelisin.');
if(!message.guild.channels.cache.filter(a => a.type === 'voice').find(x => x.name === args[0])) return message.channel.send('Bir hata oluştu: '+args[0]+' isminde bir kanal bulamadım.');
if(!args[1]) return message.channel.send(`Bir hata oluştu: ${args[0]} kanalında ki üyeleri taşayacağım kanalın ismini yazmadın.`);
if(!message.guild.channels.cache.filter(a => a.type === 'voice').find(x => x.name === args[1])) return message.channel.send('Bir hata oluştu: '+args[1]+' isminde bir kanal bulamadım.');
let çekilecek = message.guild.channels.cache.filter(a => a.type === 'voice').find(x => x.name === args[0])
let aktarılacak = message.guild.channels.cache.filter(a => a.type === 'voice').find(x => x.name === args[1]);
if(çekilecek === aktarılacak) return message.channel.send('Bir hata oluştu: Üyelerin çekileceği kanalın üyelerin taşınacağı kanal ile aynı olmaması gerekiyor.');
interval = 4000,// burayı ellemeyin.
increment = 1;
çekilecek.members.forEach(function(member) {
var runner = setTimeout(function() {
member.voice.setChannel(aktarılacak.id);
clearTimeout(runner);
}, interval * increment);
increment = increment +1;
});
};
exports.conf = {
enabled: true,