Satış Spotify Profillerinize Mavi Tik Alınır!

noydra#0001

Spotify profillerinize mavi tik alıyoruz.
Fiyat: 10.000₺
İletişim için;
Discord: penthos#0005
Telegram: @penthosheydrich​

Unknown#0000
Cidden miktar uçuk :D Sanatçı hesabını bile zaten 100 TL'ye açtırabiliyorsun ki bunun mavi tik olayıda zaten basit bir şey. Bir kaç adım yapıyorsun veriliyor mavi tikin. Abartıp 10K fiyat biçmenize hiç gerek yoktur ki milletimize bunu çok zormuş gibi gösterip üstünden yüklü miktarlar kazanma fikirlerinizi doğru bulmamaktayım. Kolay gelsin.

Edit : Profile mavi tik alma biliyorum konu ama böyle bir örnek verdim. Profile mavi tik alma bu kadar kolay elbet değil fakat 10k da etmez. Spotify Business bildiğim kadarıyla aylık 15-30 euro falan ama sınırsız oluyor mu bilmiyorum. Sınırsız olabilmesi için anca bir marka olmalısınız bunu biliyorum. İllegallik olabilir galiba. Buda ilerde sorun yaratabilir.

Son düzenleme:
  • Kalp
  • Beğen
Tepkiler: onwr ve Xiver
onwr#1000
G
Oncelikle yaptigin bos yanittan bence utanmalisin. Olayda herhangi bir illegallik yok bu method yeni cikti ve nerdeyse kimse bilmiyor. SpotifyBusiness diyerekte ayak ustu bir yalan atesleyip olayi dahada saykolastirmissin canim benim.

Sirketinizin olmasi gerekli herhangi bir illegallik yok. Illegallik olsa bile bunun yaratabilecegini tek sorun hesabin kapanmasidir. Bos yanit yapicagina az biraz arastir oyle gel max 13 yas turco

EDIT:
Hocam, İyi güzel de Sence de fiyat biraz pahalı değil mi? Eğer satın alırsam bana ne faydası olacak ?

• Beğen
Tepkiler: Xiver

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi