Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Satış Spotify Profil Fotoğraflı Hesap Oluşturucu | Hesap / Playlist Follower

seadhy#1234
Merhaba, bir süredir çalıştığım bir proje olan profil fotoğraflı hesap oluşturucu programımı satışa koyuyorum. Altta kullanım videosu da bulunmakta, nasıl çalıştığı hakkında bilgi almak için izleyebilirsiniz. Neyse özelliklerine geçelim:

1-) Avatars klasöründe olan profil fotoğraflarından rastgele fotoğraf seçer ve hesaba ekler.
2-) Ekte fotoğrafını bıraktığım şekilde bir config.json dosyası var, hepsini açıklayacak olursam:
  1. 'threads' kısmı hızını ayarlar,
  2. 'autoscrape_nickname' kısmını 'y' yaparsanız internetten nickname çeker, 'n' yaparsanız metin dosyasındaki nickname'leri kullanır,
  3. 'link' ve 'playlist_id' de hesabınızın ve playlist'iniz id'sini girersiniz, girilen ID'deki hesaba veya playliste gönderim yapar.
  4. 'follow_type' kısmını 'account' yaparsanız sadece hesaba, 'playlist' yaparsanız sadece playliste, 'both' yaparsanız ikisine de aynı anda gönderim yapar.
  5. 'only_follow_type' ise üstekinin aynısı mantıkta çalışır, farkı ise hesap oluşturmak yerine hazır Bearer Tokenler ile takip atarken aynısını uygular.
  6. 'save_method' kısmını 'sqlite' yaparsanız .db dosyasına kaydeder. 'text' yaparsanız metin dosyasına kaydeder. 'both' yaparsanız ikisine de kaydeder.
3-) Proxy desteği vardır. (HTTP)
4-) Hazır Bearer tokenleriniz ile de takip attırabilirsiniz. Bu şekilde bir hesabı birden çok profile ve playliste takip ettirtebilirsiniz.

Ekte Programın Fotoğrafları var, Bakabilirsiniz.

Aylığı 50₺, Farklı sürelerde de ayarlayabilirim Detaylı bilgi için discorda geliniz.

Detaylı bilgi için:
Kullanım Videosu:

Ekli dosyalar

• 1665240829390.png
    1665240829390.png
    16.4 KB · Görüntüleme: 143
  • 1665242883744.png
    1665242883744.png
    56 KB · Görüntüleme: 137
  • 1665244025903.png
    1665244025903.png
    105.2 KB · Görüntüleme: 151
  • Ekran görüntüsü 2022-10-08 154012.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-08 154012.png
    974.7 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:
Unknown#0000
Başarılı almak isterim açıkçası itemsatış uygunmudur size ? İki tarafın birbirine güvenmesi amacıyla hem güzel olur. Hemde çoğu paramı oraya yükledim. Genellikle ordan alışveriş yaptığım için.

• Kalp
Tepkiler: seadhy0
Konu Sahibi
seadhy0
seadhy#1234
Başarılı almak isterim açıkçası itemsatış uygunmudur size ? İki tarafın birbirine güvenmesi amacıyla hem güzel olur. Hemde çoğu paramı oraya yükledim. Genellikle ordan alışveriş yaptığım için.
Discorddan yazabilir misiniz?

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Açıklayıcı anlatımın harika olmuş, iyi satışlar.

• Kalp
Unknown#0000
Arkadaşlar programı aldım beğendim güzel ilk başta sıkıntılar çıktı programda halletti güvenebilirsiniz itemden hallettik

Son düzenleme:
  • Kalp

deleteduser

Merhaba, bir süredir çalıştığım bir proje olan profil fotoğraflı hesap oluşturucu programımı satışa koyuyorum. Yakında video da koyacağım nasıl çalıştığına dair arkadaştan bekliyorum. Neyse özelliklerine geçelim:

1-) Avatars klasöründe olan profil fotoğraflarından rastgele fotoğraf seçer ve hesaba ekler.
2-) Ekte fotoğrafını bıraktığım şekilde bir config.json dosyası var, hepsini açıklayacak olursam:
'threads' kısmı hızını ayarlar,
'autoscrape_nickname' kısmını 'y' yaparsanız internetten nickname çeker, 'n' yaparsanız metin dosyasındaki nickname'leri kullanır,
'link' ve 'playlist_id' de hesabınız ve playlist'iniz id'sini girmeniz gerekir, göndereceği yeri giriyorsunuz yani.
'follow_type' kısmını 'account' yaparsanız sadece hesaba, 'playlist' yaparsanız sadece playliste, 'both' yaparsanız ikisine aynı anda gönderim yapar.
'only_follow_type' ise üstekinin aynısı mantık olarak, fark ise hesap oluşturmak yerine hazır Bearer Tokenler ile takip atarken aynısını uygular.
'save_method' kısmını 'sqlite' yaparsanız .db dosyasına kaydeder. 'text' yaparsanız metin dosyasına kaydeder. 'both' yaparsanız ikisine de kaydeder.

3-) Proxy desteği vardır. (HTTP)
4-) Hazır Bearer tokenleriniz ile de takip attırabilirsiniz. Bu şekilde bir hesabı birden çok profile ve playliste takip ettirtebilirsiniz.

Ekte Programın Fotoğrafları var, Bakabilirsiniz.

Aylığı 50₺, Farklı sürelerde de ayarlayabilirim Detaylı bilgi için discorda geliniz.

Detaylı bilgi için:
İyi satışlar

• Kalp

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi