Discord Turkiye Saygıyla Anıyoruz 🇹🇷

nowongame
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 83’nci yıldönümünde anıyoruz.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.

5fa982315542811ffc183ea1.jpg

Sowwyz

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
'Sowwyz#8634
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 83’nci yıldönümünde anıyoruz.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 1104
🖤🤍

harryzzers#7700

5fa982315542811ffc183ea1.jpg
10 Kasım benim en büyük yasım... 🇹🇷

"Ne Mutlu Türk'üm Diyene, Ne Mutlu Bana!"

Lowax.#1295
evet atatürk saygıyla anılacak biri fakat bazı insanlar bunu çok abartıyor atamızı dinden,allahtan daha yüksek tutuyor sanki tapıyormuş gibi davranıyor sanki herşeyi tek başına yapmış gibi evet bazı şeyleri kendi başına yaptı fakat onunda danıştığı arkadaşları vardı

Sowwyz

Bu kullanıcı dolandırıcılık sebebiyle yasaklanmış, ticaret yapmayın!
Dolandırıcı
'Sowwyz#8634
evet atatürk saygıyla anılacak biri fakat bazı insanlar bunu çok abartıyor atamızı dinden,allahtan daha yüksek tutuyor sanki tapıyormuş gibi davranıyor sanki herşeyi tek başına yapmış gibi evet bazı şeyleri kendi başına yaptı fakat onunda danıştığı arkadaşları vardı
Sadece saygı olarak anılıyor kimsenin böyle bir düşüncesi yok.

InFlames#2005
zaten tek başına yapmadı ama eğer atatürk olmasaydı türkiye kurulmazdı ve kimse dinden felanda yukarda tutmuyor sadece saygıyla anıyoruz diyor ya da ben şu ana kadar hiç denk gelmedim.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi