Off-Topic Satışa Koyduğum Spotify Hesap Oluşturucuyu Açık Kaynak Kodlu Olarak Paylaştım

seadhy#1234
Merhaba, belki hatırlarsınız profil fotoğraflı spotify hesap oluşturucu satışı yapıyordum ( ). Bu hesap oluşturucuyu geliştirip açık kaynak kodlu olarak github'uma yükledim. Kurulumları README.md dosyasına yazdım, okuyabilirsiniz. Eğer işinize yararsa lütfen star atmayı unutmayın :=)

• Kalp
Tepkiler: RhodesLoveYou
Konu Sahibi
seadhy0
seadhy#1234
Programa artist hesaplara takip atma özelliği eklenmiştir. Projeye star atıp destekleyerek yeni özellikler yazmaya beni teşvik edebilirsiniz. İyi kullanımlar :)

• Beğen
Tepkiler: RhodesLoveYou
kimsesizbirisi3169_
Merhaba, belki hatırlarsınız profil fotoğraflı spotify hesap oluşturucu satışı yapıyordum ( ). Bu hesap oluşturucuyu geliştirip açık kaynak kodlu olarak github'uma yükledim. Kurulumları README.md dosyasına yazdım, okuyabilirsiniz. Eğer işinize yararsa lütfen star atmayı unutmayın :=)

tebrikler mükemmel bir başarı<3

! `Almancii †#1938

Eline sağlık hocam instagram versiyonu gelir mi :D?

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi