Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 hafta gibi bir süredir kullanıyorum 1200 oldu kullanımı eski sunucumdayken 7000k kullanımdi ama discordu salacagimdan satiyorum url yabanci genellikle tr degilde yabanci kullanıcılar geliyor ve bence public acmak icin super bir url.
2 hafta gibi bir süredir kullanıyorum 1200 oldu kullanımı eski sunucumdayken 7000k kullanımdi ama discordu salacagimdan satiyorum url yabanci genellikle tr degilde yabanci kullanıcılar geliyor ve bence public acmak icin super bir url.
Almayı düşünüyorum fakat bilin bakalım ne eksik. Boş 14 boostlu sunucumuz kalmadı elimizde. Ama hallederiz 120 TL'ye fln 3 aylık 14 boost basarız. 50 TL'ye urlyi alsam güzel olur aslında. Brom nereden ödeme alıyorsun itemsatış varmı ?