XSlegendfr .ardasahn Katılım 12 Kas 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir İstanbul 12 Kas 2024 #1 Selamlar kıymetli forum üyeleri,bir sunucunun şablonunu kopyalamak istiyorum,yardım edebilecek varmı?
Selamlar kıymetli forum üyeleri,bir sunucunun şablonunu kopyalamak istiyorum,yardım edebilecek varmı?
Canbey35 twitch Katılım 15 Eki 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 13 Kas 2024 #2 İstediğin sunucu kopyalanır ama üçretli.
ToxiL eroniyom Katılım 20 Şub 2022 Mesajlar 470 Tepkime puanı 228 Şehir Bursa 13 Kas 2024 #3 XSlegendfr' Alıntı: Selamlar kıymetli forum üyeleri,bir sunucunun şablonunu kopyalamak istiyorum,yardım edebilecek varmı? Genişletmek için tıkla ... Dalga mı geçiyonuz hocam Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
XSlegendfr' Alıntı: Selamlar kıymetli forum üyeleri,bir sunucunun şablonunu kopyalamak istiyorum,yardım edebilecek varmı? Genişletmek için tıkla ... Dalga mı geçiyonuz hocam Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol.
Konu Sahibi XSlegendfr .ardasahn Katılım 12 Kas 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Şehir İstanbul 14 Kas 2024 Konu Sahibi #4 ToxiL' Alıntı: Dalga mı geçiyonuz hocam Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... hocam bu konudaki gibi denedim olmadı,ayriyeten dalga geçmelik bir durum da yok Başka çözümünüz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim
ToxiL' Alıntı: Dalga mı geçiyonuz hocam Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... hocam bu konudaki gibi denedim olmadı,ayriyeten dalga geçmelik bir durum da yok Başka çözümünüz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim