- Unknown#0000
Merhaba sevgili forum sakinleri. Ben Arı Paketim Bilişim Hizmetleri ve Teknoloji Müdürlüğü Firma Sahiplerinden Emzel. Öncelikle discord platformunda bir çok illegal iş dönüyor yine ticaret işlerinde bu durumlar kötü etkiye sebep oluyor. İnsanlar dolandırılıyor vb. Biz güvenli ödeme yöntemi olan bir site açmaya karar verdik ve çalışmalarımız sürüyor lakin bu sistem henüz aktif değildir. İlerdeki yıllarda kim bilir belki aktif hale gelebilir. O zamana kadar bir discord sunucusu üzerinden Ticaret & Freelancer & Güvenli Ödeme & Event kategorilerini barındıran bir sunucu açtık. Bu sunucuya hepinizi bekliyoruz. Sunucunun kapanma ihtimalide olacağı için ( şikayet vb. edilirse ) sunucuyu kendi hesaplarımızdan yönetmeyeceğiz ve kendi hesaplarımızla da sunucuya girmeyeceğiz. Boş hesaplardan sunucuyu yöneteceğiz. Tacıda bambaşka boş bir hesaba salacağız. Sunucu vb. kapanma durumları olacağı için arada sunucu değiştirme vb. yapacağız. Sunucuda elbet aktif olup insanlarla ilgileneceğiz lakin ana hesabımızla girmeyeceğimiz için bize özelden yazarsanız göremeyebiliriz. Sunucuda bulunan kişiler ana hesaplarımızı bilmeyecek bu yüzden asıl hesaplarımıza yazamazlar. Herhangi bir sorununuz olursa vb. sosyal medya adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz veyahut bu forumdan bizlere ulaşabilirsiniz. Herkese iyi günler diliyorum.
Rolex Store , Arı Paketimin ana merkezi haline gelen "AP Community" bünyesinde açılmış bir sunucudur. "AP Community" bütün açmış olduğumuz hizmetler , sunucular , siteler , yapmış olduğumuz tüm işleri kapsayan bir topluluktur.
Rolex Store , Arı Paketimin ana merkezi haline gelen "AP Community" bünyesinde açılmış bir sunucudur. "AP Community" bütün açmış olduğumuz hizmetler , sunucular , siteler , yapmış olduğumuz tüm işleri kapsayan bir topluluktur.
・Sunucu Davet Linki;
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
- Haber Kaynağı
- AP Community