Şahmeran Şahmeran#4327 Katılım 29 Ağu 2021 Mesajlar 111 Tepkime puanı 12 13 Ocak 2023 #1 Merhaba, yeni bir discord hesabı aldım ama pullback yemesinden korkuyorum. Nasıl pullback atabilirler veya ne şartlarla + önlemenin yolu var mı?
Merhaba, yeni bir discord hesabı aldım ama pullback yemesinden korkuyorum. Nasıl pullback atabilirler veya ne şartlarla + önlemenin yolu var mı?
ArviS Absolut V2 Moderator arviis. Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1,310 Tepkime puanı 216 Şehir Antalya 13 Ocak 2023 #2 Şahmeran' Alıntı: Merhaba, yeni bir discord hesabı aldım ama pullback yemesinden korkuyorum. Nasıl pullback atabilirler veya ne şartlarla + önlemenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla ... 6 ay kendi mailin kalırsa OG mail oluyor, PB yeme olasılığı düşüyor PB atmak zor değil, Discord'a destek açıp hesabın bilgilerini verdikten sonra (en ince detayına kadar) iş bitiyor
Şahmeran' Alıntı: Merhaba, yeni bir discord hesabı aldım ama pullback yemesinden korkuyorum. Nasıl pullback atabilirler veya ne şartlarla + önlemenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla ... 6 ay kendi mailin kalırsa OG mail oluyor, PB yeme olasılığı düşüyor PB atmak zor değil, Discord'a destek açıp hesabın bilgilerini verdikten sonra (en ince detayına kadar) iş bitiyor
Elminsterxld Elminsterxld Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 617 Tepkime puanı 94 Şehir İstanbul 14 Ocak 2023 #3 aç olunca yenir EQWEQWEQW arvis hocam gerekli cevabı vermiş şaka yapmasam olmazdı kg