deleteduser 7 Kas 2022 #1 Örneğin ben; Bu mesajımı sabitlemek istiyorum, bunun için "Başa Sabitle" adında bir buton gelebilir Eğer gelirse sadece bir mesajda kullanabilmeliyiz bence, bir çok mesajda kullanılırsa sıkıntı olur Oyla 0 Downvote
Örneğin ben; Bu mesajımı sabitlemek istiyorum, bunun için "Başa Sabitle" adında bir buton gelebilir Eğer gelirse sadece bir mesajda kullanabilmeliyiz bence, bir çok mesajda kullanılırsa sıkıntı olur
aripaketim Unknown#0000 Katılım 8 Kas 2021 Mesajlar 1,175 Tepkime puanı 225 Şehir Yurtdışı 7 Kas 2022 #2 Güzel bir fikir aslında.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 7 Kas 2022 #3 Profilde hoş bir görüntü sağlayabilir.
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 7 Kas 2022 #4 ArviS' Alıntı: Örneğin ben; Ekli dosyayı görüntüle 6244 Bu mesajımı sabitlemek istiyorum, bunun için "Başa Sabitle" adında bir buton gelebilir Eğer gelirse sadece bir mesajda kullanabilmeliyiz bence, bir çok mesajda kullanılırsa sıkıntı olur Genişletmek için tıkla ... Çok güzel olurdu aslında.
ArviS' Alıntı: Örneğin ben; Ekli dosyayı görüntüle 6244 Bu mesajımı sabitlemek istiyorum, bunun için "Başa Sabitle" adında bir buton gelebilir Eğer gelirse sadece bir mesajda kullanabilmeliyiz bence, bir çok mesajda kullanılırsa sıkıntı olur Genişletmek için tıkla ... Çok güzel olurdu aslında.
Konu Sahibi deleteduser 7 Kas 2022 Konu Sahibi #5 Aventia' Alıntı: Profilde hoş bir görüntü sağlayabilir. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
Konu Sahibi deleteduser 7 Kas 2022 Konu Sahibi #6 rotwex' Alıntı: Çok güzel olurdu aslında. Genişletmek için tıkla ... Olur da işte, yapılacak mı bakalım
rotwex' Alıntı: Çok güzel olurdu aslında. Genişletmek için tıkla ... Olur da işte, yapılacak mı bakalım
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 7 Kas 2022 #7 ArviS' Alıntı: @nowongame yaparsa daha güzel olacak Genişletmek için tıkla ... Lütfen bütün öneriler için nowongame’yi etiketleme, zaten bütün konularda olduğu gibi öneri konularını da inceliyor.
ArviS' Alıntı: @nowongame yaparsa daha güzel olacak Genişletmek için tıkla ... Lütfen bütün öneriler için nowongame’yi etiketleme, zaten bütün konularda olduğu gibi öneri konularını da inceliyor.
Konu Sahibi deleteduser 8 Kas 2022 Konu Sahibi #8 Aventia' Alıntı: Lütfen bütün öneriler için nowongame’yi etiketleme, zaten bütün konularda olduğu gibi öneri konularını da inceliyor. Genişletmek için tıkla ... İncelediğinden şüpheliyim, olumlu yada olumsuz bir şey söylemiyor çünkü Söylemek zorunda mı? Değil ama söylerse içimizde kalmamış olur en azından
Aventia' Alıntı: Lütfen bütün öneriler için nowongame’yi etiketleme, zaten bütün konularda olduğu gibi öneri konularını da inceliyor. Genişletmek için tıkla ... İncelediğinden şüpheliyim, olumlu yada olumsuz bir şey söylemiyor çünkü Söylemek zorunda mı? Değil ama söylerse içimizde kalmamış olur en azından
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 8 Kas 2022 #9 ArviS' Alıntı: İncelediğinden şüpheliyim, olumlu yada olumsuz bir şey söylemiyor çünkü Söylemek zorunda mı? Değil ama söylerse içimizde kalmamış olur en azından Genişletmek için tıkla ... İçinde asla şüphe olmasın, öneri kategorisi topluluğun fikrini almak için oluşmuş bir kategori.
ArviS' Alıntı: İncelediğinden şüpheliyim, olumlu yada olumsuz bir şey söylemiyor çünkü Söylemek zorunda mı? Değil ama söylerse içimizde kalmamış olur en azından Genişletmek için tıkla ... İçinde asla şüphe olmasın, öneri kategorisi topluluğun fikrini almak için oluşmuş bir kategori.
Konu Sahibi deleteduser 8 Kas 2022 Konu Sahibi #10 Aventia' Alıntı: İçinde asla şüphe olmasın, öneri kategorisi topluluğun fikrini almak için oluşmuş bir kategori. Genişletmek için tıkla ... Anladım
Aventia' Alıntı: İçinde asla şüphe olmasın, öneri kategorisi topluluğun fikrini almak için oluşmuş bir kategori. Genişletmek için tıkla ... Anladım
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 8 Kas 2022 #11 ArviS' Alıntı: Olur da işte, yapılacak mı bakalım Genişletmek için tıkla ... İllaki not alınıyordur ilerdeki büyük güncellemelerde eklenir diye düşünüyorum.
ArviS' Alıntı: Olur da işte, yapılacak mı bakalım Genişletmek için tıkla ... İllaki not alınıyordur ilerdeki büyük güncellemelerde eklenir diye düşünüyorum.
Konu Sahibi deleteduser 8 Kas 2022 Konu Sahibi #12 rotwex' Alıntı: İllaki not alınıyordur ilerdeki büyük güncellemelerde eklenir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende öyle düşünmek istiyorum
rotwex' Alıntı: İllaki not alınıyordur ilerdeki büyük güncellemelerde eklenir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende öyle düşünmek istiyorum
rotwex rotwex#0001 Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 482 Tepkime puanı 96 Şehir Yurtdışı 8 Kas 2022 #13 ArviS' Alıntı: Bende öyle düşünmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... hm
xanthe1453 ☆ Xanthe.#5762 Katılım 2 Kas 2022 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Şehir Yurtdışı 8 Kas 2022 #15 ArviS' Alıntı: Örneğin ben; Ekli dosyayı görüntüle 6244 Bu mesajımı sabitlemek istiyorum, bunun için "Başa Sabitle" adında bir buton gelebilir Eğer gelirse sadece bir mesajda kullanabilmeliyiz bence, bir çok mesajda kullanılırsa sıkıntı olur Genişletmek için tıkla ... Fikrini beğendim bro olabilir.
ArviS' Alıntı: Örneğin ben; Ekli dosyayı görüntüle 6244 Bu mesajımı sabitlemek istiyorum, bunun için "Başa Sabitle" adında bir buton gelebilir Eğer gelirse sadece bir mesajda kullanabilmeliyiz bence, bir çok mesajda kullanılırsa sıkıntı olur Genişletmek için tıkla ... Fikrini beğendim bro olabilir.
Konu Sahibi deleteduser 8 Kas 2022 Konu Sahibi #16 xanthe1453' Alıntı: Fikrini beğendim bro olabilir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim