Off-Topic PayPal Hesap Onaylama

Yağız#2000
merhaba arkadaşım PayPal hesabıma 275 € gönderdi. ancak bu para hesabıma gelmedi havuzda bekliyormuş sanırım. bu parayı da kimlik onayı yaparak alabilirmişim sanırım. nasıl yaparım lütfen yardımcı olun.
Screenshot_73.png

Carry#2341
Paypal hakında bilgiye sahip değilim, destek ekibi ile iletişime geçmeyi denedin mi?

zeyps#5344
Dostum hesabın yeni mi?
Ticari ödeme mi aldın? Eğer ticari ödeme ise FF değilse 21 gün askıda kalır daha sonra verilir.

Bu foruma rastgele youtube üzerinden denk geldim, Paypal'da benden bilgili insan bulamazsınız. Açıklayıcı olursan yardımcı olurum.

• Şaşkın
Tepkiler: erenity
sanasm#9197
Dostum hesabın yeni mi?
Ticari ödeme mi aldın? Eğer ticari ödeme ise FF değilse 21 gün askıda kalır daha sonra verilir.

Bu foruma rastgele youtube üzerinden denk geldim, Paypal'da benden bilgili insan bulamazsınız. Açıklayıcı olursan yardımcı olurum.
nasıl hesap açarım + nasıl para kazanırım

Gacha21448
Hocam paypal hakkında bilgim var şöyle diyeyim eğer hesapta ilk ödemeyi aldıysanız ve yüksek mevlada ise kimlik doğrulama yapmanız gerekmektedir. Eğer arkadaş friend or family yerine ticari ödeme olarak atmışsa paypal sizden büyük ihitmalle pasaport vb şeyler isteyecektir banka dökümanı da buna ek olarak istenecektir bu bilgileri doğrulayın yoksa paypal şüphelenirse hesapı askıya alır ve o para 180 gün sonra iade edilir. Eğer türkiyede değilseniz hesaptaki doğrulamaları rahat şekilde yaaprsınız ve 18+ olmalısınız

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)