Off-Topic Paribu İle 500 TL Kazan

---
Merhabalar, Paribu referans ile yeni kayıt olan kullanıcılara hesaplarını doğruladıkları takdirde 500 TL ödeme yapıyor.
Bu tutar, 01/01/2025 tarihinde çekimlere açılacak. O zamana kadar paranızı USD yani dolara çevirip bekletebilirsiniz; böylelikle değerini koruyacaktır.

Ekstra olarak, davet ettiğiniz her kişi hesabını doğruladığında 100 TL kazanırsınız.

İzlemeniz Gereken Adımlar:

Verdiğim referanslı linke tıklıyorsunuz ve ilk kişisel bilgilerinizi giriyorsunuz.
Google kısmı geliyor; burayı geçebilir veya sonra yapabilirsiniz, kazanmak için bir önemi yok.
KYC yani kimlik doğrulama yapıyorsunuz. (Yeni kimlik kartı seçeneğini göremeyenler oluyor, ona tıkladıktan sonra seri numarasını girmeniz yeterli.)

Çekimler:

500 TL, 01/01/2025 tarihinden itibaren çekilebilir.

Referans Ödülleri: Her davet ettiğiniz kişi için: 100 TL anlık çekilebilir.

Referanslı Link:

Referanssız Link: ( ödül vermiyor)

Not: Hesap açtıktan sonra hesabınızı doğrulamanız gerekmektedir. Aksi takdirde ödül yansımaz.

Son düzenleme:

ArviS

Bronz Üye
arviis.
Merhaba dostlarım, bugün bir arkadaşımda gördüm ve denedim. Ben de aldım, bu yüzden burada paylaşmak istedim.

Paribu hesabı olmayanlar, yeni kayıt olup hesabını doğruladıkların da 500 TL kazanıyorlar.

Referanssız üye olan bir arkadaşıma bu para gelmedi, bu yüzden hem referanssız link hem de kampanya linki bırakıyorum. 100.000 kişi sınırı var, siz de kaçırmayın derim. Siz de değerlendirin diye açtım bu konuyu. İyi forumlar :)

Referanslı Link:

Referanssız link: paribu.com/auth/sign-up
Şöyle bir şey var arkadaşlar ona göre uğraşın:

“Ancak, yansıtılan hediye kimlik doğrulama itibarıyla 180 gün sonra, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır”

Ve Paribu hesaba yatırıyor, çekim yaptırmıyor.

Konu Sahibi
---
Şöyle bir şey var arkadaşlar ona göre uğraşın:

“Ancak, yansıtılan hediye kimlik doğrulama itibarıyla 180 gün sonra, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır”

Ve Paribu hesaba yatırıyor, çekim yaptırmıyor.
evet hocam doğrudur referans başına 100 tl kazanıyorsunuz o çekilebilir oluyor.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi