- aurora_2332
Selam ben ben hayatımın büyük kısmını polonya'da geçirdim. Şuan Türkiye'deyim ve lehçe'den daha iyi türkçe biliyorum. Neyse birkaç gün önce Türkiye'de doğru düzgün gönüllü bir oyun geliştirme sunucusu olmadığını fark ettim bu beni üzdü ve birkaç türk arkadaşım ile birlikte herkes kendi sunucusunu kurdu bende 2d-3d artist developer yazılımcı animatör farketmeksizin herkesin ortak projeler yapabileceği bir sunucu kurdum. sunucunun olayı şöyle: sunucuya girdiğinizde aurora_2332 (yani ben) ile iletişime geçmeniz gerek size 3 farklı seçenek sunacağım
aktif bir oyun geliştirme projemizde yer alabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz (gönüllü olarak yapılır)
kendi oyun fikrinizi sunucuya sunabilir veya hali hazırda olan bir projenizi beraber geliştirebiliriz
Eğer oyun yapımı ile ilgili yeterince bilginiz yoksa size pratik yaptırarak bunu öğretebiliriz
sunucuda en önemli şey aktif olmak ve aktif kalabilmektir sunucuya katılmadan önce kendinize şu soruları sorun
aktif kalabilecek miyim ?
oyun geliştirmeye merak duyuyor muyum?
yeni şeyler öğrenmek istiyor muyum
bu şartları karşılıyorsanız sunucumuza katılabilirsiniz girdiğinizde sunucunun dili lehçe endişelenmeyiz sunucumuzun çoğu türklerden oluşmakta
eee o zaman witajcie bracia dostum
sunucu linki:
ulaşmak için : aurora_2332
sunucudaki adım: aurora
aktif bir oyun geliştirme projemizde yer alabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz (gönüllü olarak yapılır)
kendi oyun fikrinizi sunucuya sunabilir veya hali hazırda olan bir projenizi beraber geliştirebiliriz
Eğer oyun yapımı ile ilgili yeterince bilginiz yoksa size pratik yaptırarak bunu öğretebiliriz
sunucuda en önemli şey aktif olmak ve aktif kalabilmektir sunucuya katılmadan önce kendinize şu soruları sorun
aktif kalabilecek miyim ?
oyun geliştirmeye merak duyuyor muyum?
yeni şeyler öğrenmek istiyor muyum
bu şartları karşılıyorsanız sunucumuza katılabilirsiniz girdiğinizde sunucunun dili lehçe endişelenmeyiz sunucumuzun çoğu türklerden oluşmakta
eee o zaman witajcie bracia dostum
sunucu linki:
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
ulaşmak için : aurora_2332
sunucudaki adım: aurora