- Calpim#0008
Merhabalar, iyi forumlar..
Vakit darlığından dolayı satılık olan Wild Rift hesabım için burada da ilan açmaya karar verdim.
Wild rift oynayan pek büyük bir kitle yok maalesef, eğer çevrenizde oynayan ve hesap arayan var ise
bu ilan linkini gönderebilirsiniz.
Detaylara geçelim:
Vakit darlığından dolayı satılık olan Wild Rift hesabım için burada da ilan açmaya karar verdim.
Wild rift oynayan pek büyük bir kitle yok maalesef, eğer çevrenizde oynayan ve hesap arayan var ise
bu ilan linkini gönderebilirsiniz.
Detaylara geçelim:
Sezon 4 Challanger olarak bitirdi Genellikle ADC oynayan birisiyim o sebeple kostümlerin bütün çoğunluğu açık durumda.
Bunlardan ayrı şekilde win rate oranları şampiyon bazında 50 ve üzeri durumda keza hesabın win oranları da aynı aşağıdaki görselde görebilirsiniz:
Kostüm detayları için konunun sonunda bulunan aracı site bağlantıma göz atabilirsiniz.
Bütün işlemler o site üzerinde gerçekleştirilecek olup kurucu maili size verilmeyecek(hesabı üstünüze alacaksınız!!!)
Bütün işlemler o site üzerinde gerçekleştirilecek olup kurucu maili size verilmeyecek(hesabı üstünüze alacaksınız!!!)
- Bu sezon pass açılıp bitirildi bol kostüm var sadece adc olarak değil farklı farklı kostümler mevcut
- Şu anda dia 2 liginde, dediğim gibi oyuna ayıracak vaktim pek olmuyor, Sezon 2 de açılmış bir hesap ve skinler dışında içinde bi sürü geri dönüş animasyonu çerçeve simge ws bulunuyor.
- Detaylı bilgi isteyenler bana yazabilir.
Aracı site bağlantı linkim >
Bu bağlantıyı görmek için
Giriş yap veya kayıt ol.
Fiyat: 750TL (Sadece aracı site üzerinden işlem yapılır!) İyi Forumlar...