Öneri Konuyu üste taşı

Wicker#1000
Konuyu güncel tutup üste taşımak için bir buton konulmuş ama çalışmıyor 😁 yakın zamanda düzeltilirse güzel olur aynı konuyu 50 kez açmak zorunda kalmayız

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
Buton çalışmakta, yükselt butonunu kullandığınızda konuyu bulunduğu kategoride ve ana sayfada bulunan "Yeni mesajlar" kısmında üste taşır. Yeni konular bölümünde değil.

• Beğen
Tepkiler: Serdarcigir
Konu Sahibi
Serdarcigir
Wicker#1000
Buton çalışmakta, yükselt butonunu kullandığınızda konuyu bulunduğu kategoride ve ana sayfada bulunan "Yeni mesajlar" kısmında üste taşır. Yeni konular bölümünde değil.
O zaman önerimi şöyle düzenleyim, foruma her gelen yeni konular kısmına bakıyordur diye düşünüyorum gidip kategoriden bakan az kişi vardır r** kadar aktif bir platform değil çünkü burası. O yüzden bir güncelleme yapılabilir diye düşünüyorum hocam

Aventia

Aventia | Yasin
Moderator
aventia
O zaman önerimi şöyle düzenleyim, foruma her gelen yeni konular kısmına bakıyordur diye düşünüyorum gidip kategoriden bakan az kişi vardır r** kadar aktif bir platform değil çünkü burası. O yüzden bir güncelleme yapılabilir diye düşünüyorum hocam
Yeni konular bölümüne adından da belli olduğu gibi yalnızca açılan yeni konular gelmekte. Kategoriye girmese bile "Yeni mesajlar" bölümünden görebilir.

nowongame
Kategoride konunuzun bumplanması olması oldukça etkilidir. Google arama sonuçlarında kategoriler ayrıca indexlendiği için kategorinin ilk konuları veya ilanları oldukça iyi etkileşim alır. Aşağıya belirli kelimelerde örnekler ekledim, çok daha fazlasını deneyerek görüntüleyebilirsiniz.

1676921718800.png

l0rGTgR.png

• Beğen
Tepkiler: Serdarcigir

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi