Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu güncel tutup üste taşımak için bir buton konulmuş ama çalışmıyor yakın zamanda düzeltilirse güzel olur aynı konuyu 50 kez açmak zorunda kalmayız
Buton çalışmakta, yükselt butonunu kullandığınızda konuyu bulunduğu kategoride ve ana sayfada bulunan "Yeni mesajlar" kısmında üste taşır. Yeni konular bölümünde değil.
Buton çalışmakta, yükselt butonunu kullandığınızda konuyu bulunduğu kategoride ve ana sayfada bulunan "Yeni mesajlar" kısmında üste taşır. Yeni konular bölümünde değil.
O zaman önerimi şöyle düzenleyim, foruma her gelen yeni konular kısmına bakıyordur diye düşünüyorum gidip kategoriden bakan az kişi vardır r** kadar aktif bir platform değil çünkü burası. O yüzden bir güncelleme yapılabilir diye düşünüyorum hocam
O zaman önerimi şöyle düzenleyim, foruma her gelen yeni konular kısmına bakıyordur diye düşünüyorum gidip kategoriden bakan az kişi vardır r** kadar aktif bir platform değil çünkü burası. O yüzden bir güncelleme yapılabilir diye düşünüyorum hocam
Yeni konular bölümüne adından da belli olduğu gibi yalnızca açılan yeni konular gelmekte. Kategoriye girmese bile "Yeni mesajlar" bölümünden görebilir.
Kategoride konunuzun bumplanması olması oldukça etkilidir. Google arama sonuçlarında kategoriler ayrıca indexlendiği için kategorinin ilk konuları veya ilanları oldukça iyi etkileşim alır. Aşağıya belirli kelimelerde örnekler ekledim, çok daha fazlasını deneyerek görüntüleyebilirsiniz.