Skyrise Skyrise#4534 Katılım 10 Şub 2022 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 21 Eki 2022 #1 merhabalar bir bot geliştiriyorum bazı komutların sadece belirlediğim kanallarda çalışmasını gerekiyor. bunu nasıl sağlarım?
merhabalar bir bot geliştiriyorum bazı komutların sadece belirlediğim kanallarda çalışmasını gerekiyor. bunu nasıl sağlarım?
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,692 Tepkime puanı 1,048 Şehir Samsun 21 Eki 2022 #2 Konu doğru kategoriye taşındı, lütfen daha dikkatli olunuz.
deleteduser 21 Eki 2022 #3 Skyrise' Alıntı: merhabalar bir bot geliştiriyorum bazı komutların sadece belirlediğim kanallarda çalışmasını gerekiyor. bunu nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla ... client.on('message', msg => { if (msg.channel.id === 'KanalID') { } });
Skyrise' Alıntı: merhabalar bir bot geliştiriyorum bazı komutların sadece belirlediğim kanallarda çalışmasını gerekiyor. bunu nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla ... client.on('message', msg => { if (msg.channel.id === 'KanalID') { } });
Echosal202 Echosal#0001 Katılım 19 May 2022 Mesajlar 648 Tepkime puanı 91 Şehir Yurtdışı 21 Eki 2022 #4 ArviS' Alıntı: client.on('message', msg => { if (msg.channel.id === 'KanalID') { } }); Genişletmek için tıkla ... veya direk koda da atabilir let ile ama bu da çözüm Komuta Atılmış Hali; let kanallar = ["bot-command"] if (!kanallar.includes(message.channel.name)) return message.reply({ content:`${kanallar.map(x => `${client.channels.cache.find(chan => chan.name == x)}`)} kanallarında kullanabilirsiniz.`}).then((e) => setTimeout(() => { e.delete(); }, 10000));
ArviS' Alıntı: client.on('message', msg => { if (msg.channel.id === 'KanalID') { } }); Genişletmek için tıkla ... veya direk koda da atabilir let ile ama bu da çözüm Komuta Atılmış Hali; let kanallar = ["bot-command"] if (!kanallar.includes(message.channel.name)) return message.reply({ content:`${kanallar.map(x => `${client.channels.cache.find(chan => chan.name == x)}`)} kanallarında kullanabilirsiniz.`}).then((e) => setTimeout(() => { e.delete(); }, 10000));
deleteduser 21 Eki 2022 #5 Echosal202' Alıntı: veya direk koda da atabilir let ile ama bu da çözüm Komuta Atılmış Hali; let kanallar = ["bot-command"] if (!kanallar.includes(message.channel.name)) return message.reply({ content:`${kanallar.map(x => `${client.channels.cache.find(chan => chan.name == x)}`)} kanallarında kullanabilirsiniz.`}).then((e) => setTimeout(() => { e.delete(); }, 10000)); Genişletmek için tıkla ... Akşam etütündeydim ya, kısa kesmek zorunda kaldım
Echosal202' Alıntı: veya direk koda da atabilir let ile ama bu da çözüm Komuta Atılmış Hali; let kanallar = ["bot-command"] if (!kanallar.includes(message.channel.name)) return message.reply({ content:`${kanallar.map(x => `${client.channels.cache.find(chan => chan.name == x)}`)} kanallarında kullanabilirsiniz.`}).then((e) => setTimeout(() => { e.delete(); }, 10000)); Genişletmek için tıkla ... Akşam etütündeydim ya, kısa kesmek zorunda kaldım