Off-Topic itemsatış altarnatifi - item takas hakkında öneri görüş ve fikirlerinizi bekliyorum

unknown#0000
merhabalar aklımda uzun zamandır itemsatış benzeri fakat güvenli bir takas ortamı oluşturabilcek aracı bir site yapmayı düşünüyordum çalışmalara başladım ne yazikki projeyi iletlettikten sonra aklım başıma geldiki bir çok platformda kurucu mail olayı var yani hesabı ilk açtığım mail bendeyse hesabı her türlü tekrar geri alabilmem aynı şekilde eğer hesapta ilk alışveriş yapılmış kartın bilgileri bende varsada hesabı geri alabilme gibi birçok senaryo mevcut ben kusursuz bir alt yapı yazarım dert değil fakat bu "kurucu mail" mevzusuna bir türlü çözüm bulamadım bunun için önerilerinizi bekliyorum lütfen önerileriniz yapıcağım siteyi kullanıcak olan üyeleri bilgilendirmem yönünde olmasın ne kadar ben üyelere takaslarında kurucu mail mevzusundan bahsetsemde arada bu etkeni hiçe sayıp mağduriyet yaşıycak kişiler olucaktır şimdiden teşekkürler

nowongame
Kurucu mail'e çözüm bulamazsınız. Platformlar hesap satışını desteklemediğini zaten belirtiyor.
Hesabı alan kişinin tek güvencesi karşısındaki kişinin vicdanıdır.

• Beğen
Tepkiler: Duskin
Konu Sahibi
extacydeveloper
unknown#0000
Kurucu mail'e çözüm bulamazsınız. Platformlar hesap satışını desteklemediğini zaten belirtiyor.
Hesabı alan kişinin tek güvencesi karşısındaki kişinin vicdanıdır.
evet farkındayım da eksantrik bir fikir çıkarmı diye umut ediyorum

Unknown#0000
Hesaplaru kurucu mailleri ile birlikte satarsanız bir sorun olmaz fakat çoğu kişi vermiyor. Ekstradan item takas güzel duruyor isim fakat satışla alakalı yani takas yazması doğrumudur bilemiyorum ama site takas üzerine kurulu olursa olabilir

Konu Sahibi
extacydeveloper
unknown#0000
Hesaplaru kurucu mailleri ile birlikte satarsanız bir sorun olmaz fakat çoğu kişi vermiyor. Ekstradan item takas güzel duruyor isim fakat satışla alakalı yani takas yazması doğrumudur bilemiyorum ama site takas üzerine kurulu olursa olabilir
site takas üzerine kurulu olucak , işte o kurucu mail olup olmadığını anlamamızın bir yolu varmı sisteme şart koyarım kurucu mailse kabul et gibisinden ama nasıl anlıycaz hesabın kurucu mailinin olup olmadığını sistemi manüple edeebilirlermi biraz sıkıntı gibi duruyor

Unknown#0000
site takas üzerine kurulu olucak , işte o kurucu mail olup olmadığını anlamamızın bir yolu varmı sisteme şart koyarım kurucu mailse kabul et gibisinden ama nasıl anlıycaz hesabın kurucu mailinin olup olmadığını sistemi manüple edeebilirlermi biraz sıkıntı gibi duruyor
Elbet ederler bunun bir çözümü yok. Detaylı olarak her satışta bir temsilci olmalı vb.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi