Diğer İşinize Yarayabilecek 5 Site

TwoWorthy#1500
Merhabalar, Bugün Sizler İçin İşinize Yarayabilecek 5 Siteyi Tanıttım Umarım Faydalanırsınız.

uix_logoSmalll (1).png

1- Discord Avatar Maker: Discord Avatar Maker ile kendi discord logonuzu tasarlayabilirsiniz.

discord-avatar-128-817NK.gif

2- Ezgif: Ezgif ile videoyu gif'e dönüştürme, WEBP dosyalarını JPG veya PNG yapmak gibi birçok özellik bulunmaktadır.

ezgif.png

3- Image Color Picker: Image Color Picker ile yüklediğiniz herhangi bir görselin herhangi bir noktasındaki hex kodunu rahatlıkla alabilirsiniz. Bu siteyi özellikle "Şu rolün HEX kodu ne?" diyen kişilere önerebilir veya o kişi siz iseniz bu siteden faydalanabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü (128).png

4- Pixlr: Pixlr Ücretsiz, anlaması kolay, basit bir photoshop uygulamasıdır.

Pixlr_Logo.png

5- DiscoHook: DiscoHook Discord için webhook sitesidir, kendim kullanıyorum gayet kullanışlı ve basit.

1_vZFxs-0BUzaLO84cCkcIww.png

jasupi

Discord Moderatör
jasupi#0001
Pixlr'ı bende acil bir edit olduğu zaman kullanıyorum ve gayet güzel sonuçlar çıkartıyor. Ezgif yerinede Convertio kullanıyorum Ezgif'i hiç denemedim. Colour Picker gerçekten işe yarayan ve doğruya çok yakın hex kodu veren sitelerden. Yararlı konu olmuş iyi forumlar🙌

Calpim#0008
Pixlr'ı bende acil bir edit olduğu zaman kullanıyorum ve gayet güzel sonuçlar çıkartıyor. Ezgif yerinede Convertio kullanıyorum Ezgif'i hiç denemedim. Colour Picker gerçekten işe yarayan ve doğruya çok yakın hex kodu veren sitelerden. Yararlı konu olmuş iyi forumlar🙌
Ezgif basit kullanıma sahip sade bir site, 2015 yılından beri aynı pratik halinde öneririm.

• Bilgi