Diğer İşinize Yarayabilecek 5 Site - Part 2

TwoWorthy#1500
Merhabalar, Bugün Sizler İçin İşinize Yarayabilecek 5 Sitenin 2. Partını Hazırladım Umarım Faydalanırsınız.

6- Text Studio: Text Studio size basit ve kolay bir şekilde logo oluşturmanızı sağlar.

Ekran Görüntüsü (130).png

7-
UppBeat: Eğer içerik üreticiyseniz ve telifsiz müzikler arıyorsanız UppBeat size göre!

Ekran Görüntüsü (132).png

8-
PhotoPea: PhotoPea prime üyelik gerektirmeyen ücretsiz bir şekilde üstün photoshop yapabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü (134).png

9- Canva: Canva ile Logo, Sunum, Tasarım vb. şeyler yapabilirsiniz, kendim kullanıyorum memnunum.

Ekran Görüntüsü (136).png

10- WornonTv: WornonTv dizi veya filmlerdeki oyuncuların giydiği kıyafetleri gösterir.

Ekran Görüntüsü (138).png

• Beğen
Tepkiler: RhodesLoveYou
Calpim#0008
Wornon TV baya işlevsel duruyor, paylaşımların içim teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: TwoWorthyGods
A R D A#3636
Merhabalar, Bugün Sizler İçin İşinize Yarayabilecek 5 Sitenin 2. Partını Hazırladım Umarım Faydalanırsınız.

6- Text Studio: Text Studio size basit ve kolay bir şekilde logo oluşturmanızı sağlar.

Ekli dosyayı görüntüle 3489

7-
UppBeat: Eğer içerik üreticiyseniz ve telifsiz müzikler arıyorsanız UppBeat size göre!

Ekli dosyayı görüntüle 3490

8-
PhotoPea: PhotoPea prime üyelik gerektirmeyen ücretsiz bir şekilde üstün photoshop yapabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 3491

9- Canva: Canva ile Logo, Sunum, Tasarım vb. şeyler yapabilirsiniz, kendim kullanıyorum memnunum.

Ekli dosyayı görüntüle 3492

10- WornonTv: WornonTv dizi veya filmlerdeki oyuncuların giydiği kıyafetleri gösterir.

Ekli dosyayı görüntüle 3493
Baya Emek vermişsin Eline Sağlık Dostum:)

• Beğen
Neto#0002
Elerine sağlık güzel siteler ihtiyaçları güzel tespit etmişsin

• Beğen
  • Bilgi