Tonix sworond Katılım 14 Haz 2022 Mesajlar 69 Tepkime puanı 19 Şehir Ankara 17 Haz 2022 #1 Konu Silindi. Son düzenleme: 17 Nis 2023
LADanny A R D A#3636 Katılım 28 Ara 2021 Mesajlar 265 Tepkime puanı 82 Şehir Yurtdışı 17 Haz 2022 #2 Kolay Gelsin Tepkiler: Tonix
xdlips xd. lips#0001 Katılım 4 Mar 2022 Mesajlar 85 Tepkime puanı 46 Şehir İstanbul 17 Haz 2022 #3 Tonix' Alıntı: Herkese selam ben Tonix Sizlere Minecraft sunucumuzdan biraz bahsedeceğim Minecraft 1.16.1-1.16.x ConConCraft | 500 yeni item yeni | 3d arabalar | eşsiz meslekler | hoş buildler | gezegenler | silahlar | Şehir Hayatı Sunucu Adresi: play.icecreamnw.com Site Adresi: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Discord Adresi: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... Başarılar dilerim, bilgilendirme amaçlı birkaç tane görsel içerik eklersen konuyu ziyaret edenlerin ilgisini daha çok çekebilirsin. Tepkiler: Tonix
Tonix' Alıntı: Herkese selam ben Tonix Sizlere Minecraft sunucumuzdan biraz bahsedeceğim Minecraft 1.16.1-1.16.x ConConCraft | 500 yeni item yeni | 3d arabalar | eşsiz meslekler | hoş buildler | gezegenler | silahlar | Şehir Hayatı Sunucu Adresi: play.icecreamnw.com Site Adresi: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Discord Adresi: Bu bağlantıyı görmek için Giriş yap veya kayıt ol. Genişletmek için tıkla ... Başarılar dilerim, bilgilendirme amaçlı birkaç tane görsel içerik eklersen konuyu ziyaret edenlerin ilgisini daha çok çekebilirsin.
Konu Sahibi Tonix sworond Katılım 14 Haz 2022 Mesajlar 69 Tepkime puanı 19 Şehir Ankara 17 Haz 2022 Konu Sahibi #4 xdlips' Alıntı: Başarılar dilerim, bilgilendirme amaçlı birkaç tane görsel içerik eklersen konuyu ziyaret edenlerin ilgisini daha çok çekebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Haklısın, aslında ekleyecektim fakat bulamadım şuan girip çekebilecek durumda değilim internet sitemizden ziyaret edip görebilirler.
xdlips' Alıntı: Başarılar dilerim, bilgilendirme amaçlı birkaç tane görsel içerik eklersen konuyu ziyaret edenlerin ilgisini daha çok çekebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Haklısın, aslında ekleyecektim fakat bulamadım şuan girip çekebilecek durumda değilim internet sitemizden ziyaret edip görebilirler.
Aventia Aventia | Yasin Moderator aventia Katılım 11 Kas 2021 Mesajlar 3,689 Tepkime puanı 1,047 Şehir Samsun 17 Haz 2022 #5 Sunucuda ortalama ne kadar aktif var ? Tepkiler: Tonix
Konu Sahibi Tonix sworond Katılım 14 Haz 2022 Mesajlar 69 Tepkime puanı 19 Şehir Ankara 17 Haz 2022 Konu Sahibi #6 Aventia' Alıntı: Sunucuda ortalama ne kadar aktif var ? Genişletmek için tıkla ... Değişmek'te Şuan 8 Kişi oynuyor hepsi uzun vadeli oyuncular Sunucu Versionu V5 şuan oynuyanların çoğu V2 V3 den beri oynuyan oyuncular. Ek olarak Faction Ve OpSkyblock oyun modları eklenicek şuan hazırlanıyor Bu İki mod içinde yetkili alımı mevcuttur.
Aventia' Alıntı: Sunucuda ortalama ne kadar aktif var ? Genişletmek için tıkla ... Değişmek'te Şuan 8 Kişi oynuyor hepsi uzun vadeli oyuncular Sunucu Versionu V5 şuan oynuyanların çoğu V2 V3 den beri oynuyan oyuncular. Ek olarak Faction Ve OpSkyblock oyun modları eklenicek şuan hazırlanıyor Bu İki mod içinde yetkili alımı mevcuttur.