Botlar GÜVENİLİR UpTime Bot 2024

! Mr. Spy#3189
Dil Destekli UpTime Botu, ücretsiz ve kullanışlı bir hizmettir. Botu geliştiren kişi "yasinexe"dir. Bu bot, kullanıcılarının paylaştığı linklerin sürekli olarak aktif kalmasını sağlar. Botun dil desteği, kullanıcıların farklı dillerde paylaştıkları linkleri de takip edebilmesini mümkün kılar. Sistem, kullanıcılara herhangi bir ücret talep etmeden hizmet vermektedir. Bu sayede, kullanıcılar linklerinin güvenli ve kesintisiz bir şekilde çalışmasını sağlayabilirler.

daeky.dev
Güvenilir değil bir kullanıcımın linkini public kanala göndermişler ne kadar doğrudur bunu bilemem ama elimde birçok kanıt var discord üzerinden iletişime geçerseniz bunları size iletebilirim lütfen bunlar gibi küstah kişilerin botlarını servislerini tercih etmeyin.

Konu Sahibi
Yasin
! Mr. Spy#3189
Güvenilir değil bir kullanıcımın linkini public kanala göndermişler ne kadar doğrudur bunu bilemem ama elimde birçok kanıt var discord üzerinden iletişime geçerseniz bunları size iletebilirim lütfen bunlar gibi küstah kişilerin botlarını servislerini tercih etmeyin.
dm geciyorum at.

daeky.dev
Gelmedin çünkü engelledim beni 5. Defa gruba alıp ailevi değerlerime küfür ettiğiniz için 5 kişi toplaşıp bunu yapmam gayet normal olayı noktalamak için engelledim ancak gruba çekip sövmeye devam ettiniz yemek yiyordum bildirim sesinden rahatsız oldum bir baktim 3 dakikada 150 mesaj neymiş 6 kişi yok şunun çocuğu sese gelsene yok bunun çocuğu velet yok sen susun korkak ne yapabilirim engelledim haliyle ve artık kuru iftiralarına bir son ver her türlü kanıtım mevcut

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi