Öncelikle merhaba, eğer tr piyasasına giriş yapacaksan satışlarını itemsatışta yapman sana büyük avantaj sağlayacaktır çünkü çoğu oyun ve hesap piyasası orada dönüyor. Şimdi fiyatlara gelecek olursak son 6 ayda fiyatlarda artış oldu türkiyede, 1m 7-8tl den giderken 14-15 bandını zorluyor şuan ama piyasada ortalama fiyat 12-13tl şu sıralar. Şimdi itemsatış konusunu daha da açacak olursak, en başta sitede satışların çok olmayabilir ama satışlarının aniden artması tabiki beklenemez. itemsatışta biraz gezdiğinizde çok satan mağazaların fiyatlarının bi tık altında satarsan satış sayınızı artırman biraz daha kolay olur. Piyasaya 1m 12tl gibi bir fiyatla çıkmanız lazım yani. Sen zaten otomatik teslimat scripti hazırlıyormuşsun hatta belki bitirmişsindir bile. Satış sayının yeterli seviyeye geldiğini düşündüğün zaman fiyatlarda oynama yapabilirsin 13-14 seviyelerine çıkabilirsin, eğer yüksek bir satış sayın varsa genel olarak tercih ediliyorsun zaten. Ne kadar kar edersin orası hakkında pek bilgim yok çünkü yurt dışından tedarik alıyormuşsun ve ne kadara alıp ne kadara sattığını bilmiyorum, ben genel olarak piyasa yorumu yaptım senin için.
Ayriyetten Yurt dışı tedariği ile ilgili sormak istediğim sorularım var, geri dönüş yapabilirsen harika olur.