Off-Topic Eskilerden...

cinli1337
Burasi baya degismis enson bi aralar dc url kapanmisti aventia vardi tuna vardi leo vardi leonun 2 yildir degistirmedi pp umut vardi falan filan baya kisi vardida forumdan gittilermi noldu valla bidaha bulamadim varmi beni hatirlayan

ArviS

Bronz Üye
arviis.
Burasi baya degismis enson bi aralar dc url kapanmisti aventia vardi tuna vardi leo vardi leonun 2 yildir degistirmedi pp umut vardi falan filan baya kisi vardida forumdan gittilermi noldu valla bidaha bulamadim varmi beni hatirlayan
:sneaky:

Unknown#0000
Forumun alan adı değişince biraz index düşüşü yaşanmış olabilir. Belki bulamayan olabilir ama sanmam. Onun dışında çoğu iş güçle uğraşıyor o yüzden aktif olamıyor. Forumun aktifliği evet çok düştü artması lazım düştüğü içinde çoğu işte konu bile açmıyor bazılarıda bıraktı.

• Beğen
Tepkiler: ๖ۣۜRehilnio
Konu Sahibi
cinli1337
Forumun alan adı değişince biraz index düşüşü yaşanmış olabilir. Belki bulamayan olabilir ama sanmam. Onun dışında çoğu iş güçle uğraşıyor o yüzden aktif olamıyor. Forumun aktifliği evet çok düştü artması lazım düştüğü içinde çoğu işte konu bile açmıyor bazılarıda bıraktı.
Aynen oyle reis forum eskiden cok doluydu dcde onaylanmamisti kapandi falan baskalari almis ben suan olan dctr urlsini vuracaktim simdi byranin adi karismasin diye vurmadim vursaydim alirdim geri urlyi o sunucuda cok admin taniyorum

Unknown#0000
Aynen oyle reis forum eskiden cok doluydu dcde onaylanmamisti kapandi falan baskalari almis ben suan olan dctr urlsini vuracaktim simdi byranin adi karismasin diye vurmadim vursaydim alirdim geri urlyi o sunucuda cok admin taniyorum
Açıkçası ben discord türkiye forumu açılmadan önce çok önceden yani böyle bir forum açmak istiyordum. Discord için türkiye aynı isimde. Daha bu forum falan yok sene 2017 falan sadece taslaklar vardı fikirler planlar falan kağıt çizimleri falan. Malum o zamanlar çok bir şey yapamıyorduk. Öyle kalmıştı bu forumu saolsun @nowongame açmış. Bize de desteklemek düşer elbet. Hep birlikte bu forumu tekrar ayağa kaldırabiliriz fakat şu sanalcı bozmalarının girmesi kötü oluyor. Bu tarz içerikler olmamalı ki yetkililer daha fazla olmalı en azından yetki türleri azaltılabilir. Konular incelenip onaylandıktan sonra herkese açık hale gelebilir. Veyahut bol bol çekiliş etkinlik düzenleyebiliriz.

Konuyu 0 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 0 ziyaretçi)

• Bilgi