Template errors

• Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)
  • Template public:CMTV_Badges_featured_badges_macros: [E_USER_WARNING] Cannot call method getFeaturedBadges on a non-object (NULL) (src/XF/Template/Templater.php:1180)

Off-Topic En sevdiğin dizi/film ne?

sworond
Merhabalar canım çok sıkıldı ve böyle bir konu başlatmak istedim senin en sevdiğin dizi/film ne?

Benim ki Dizi olarak The Walking Dead - Film Olarak ise Arınma Gecesi diye bilirim sanırım.

Echosal#0001
Aynı :D Dizi Olarak Z nation da eklenir ama

Calpim#0008
500 Days Of Summer bana göre harika bir film...

• Beğen
Tepkiler: Tonix

deleteduser

Merhabalar canım çok sıkıldı ve böyle bir konu başlatmak istedim senin en sevdiğin dizi/film ne?

Benim ki Dizi olarak The Walking Dead - Film Olarak ise Arınma Gecesi diye bilirim sanırım.
Benim hem dizi hem film olarak "En Sevdiğim" arasına giren birden çok yapım var :D

Dizi(ler): Stranger Things - Breaking Bad - The Walking Dead - The End Of Th F***ing World - Lucifer

Film(ler): I'm Legend - Interstellar - Passengers - World War Z - Arınma Gecesi (Tüm Serisi) - Ayla - Babam ve Oğlum - Kesişme: İyi ki Varsın Eren

> Passangers, ortaokulda ilk sevgilimle gittiğim ilk sinema filmiydi, yeri ayrı o yüzden :D

> Arınma Gecesi, küçükken izlediğim ilk korku-gerilim filmiydi

> Babam ve Oğlum, ilk kez ağladığım filmdi

> World War Z, ilk izlediğim zombi filmiydi

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konu Sahibi
Tonix
sworond
Dizi: Stranger Things - Breaking Bad - The Walking Dead

Film: I'm Legend (Ben Efsaneyim) - Interstellar (Yıldızlar Arası) - Passangers (Uzay Yolcuları)

Passangers'ta ortaokulda, ilk sevgilimle gittiğim ilk sinema filmiydi, yeri ayrı o yüzden :D
Bu arada ciddi The Walking Dead fanıyım şuan 5. kez izliyorum

Konu Sahibi
Tonix
sworond
Bende Stranger Things'İn 6 yıldır fanıyım dwebdfuhwequjdf

6 yılda kaç kez baştan bitirdiğimi saymadım
Stranger Things de güzel izledim bitirdim fakat the walking dead benim için ayrı

deleteduser

Stranger Things de güzel izledim bitirdim fakat the walking dead benim için ayrı
Ne kadar 6 yıllık fan olsam da, hiçbir şey Passengers'ın yerini dolduramaz benim için de

The Walking Dead'e de Haziranda başladım, Eylül'ün başı gibi 10. sezonu bitirdim. Başlarken "Çok uzun ya, sıkılırım kesin" diyordum da bir baktım 11. sezon 16. bölümü bitirmişim :D

Moderatör tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Tonix

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)