Alınacak Elinizde 2016 kurulumlu hesap var mıdır dostlar?

shinra.com
Hesap rozetleri
.
Hesap kurulma tarihi
31 Mar 2022
ID'nin ilk 3 hanesi
959
Fiyat
0 ₺
Pazarlık
Var
Takas
Yok
2016 kurulumlu hesap arıyorum.

canbusiness
Daha önce hiç almadım, ne kadar sağlamdır bilemem ama yardımcı olursa diye söylüyorum. İtemSatış sitesinde aradığın tarzda hesap satanlar var, bulmazsan oradan bakabilirsin. Bir çok discord içerikli ürün satın aldım fakat hiç hesap almadım, o yüzden hesap konusunda ne kadar sağlam satıcılardır bilemiyorum.

Konu Sahibi
shinrafendy
shinra.com
Daha önce hiç almadım, ne kadar sağlamdır bilemem ama yardımcı olursa diye söylüyorum. İtemSatış sitesinde aradığın tarzda hesap satanlar var, bulmazsan oradan bakabilirsin. Bir çok discord içerikli ürün satın aldım fakat hiç hesap almadım, o yüzden hesap konusunda ne kadar sağlam satıcılardır bilemiyorum.
Mutlaka bakacağım teşekkür ederim.

unknown#0000
dolandırıcı yuvası site

canbusiness
dolandırıcı yuvası site
Hesap satan satıcıları bilemem fakat henüz hiçbir işlemimde sorun yaşamadım. Sadece discord değil, diğer kategorilerde de bir sorun yaşamadım. Bir şey satın alırken yeteri kadar iyi okursanız ve sorarsanız dolandırılmazsınız.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 ziyaretçi)

• Bilgi