Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce hiç almadım, ne kadar sağlamdır bilemem ama yardımcı olursa diye söylüyorum. İtemSatış sitesinde aradığın tarzda hesap satanlar var, bulmazsan oradan bakabilirsin. Bir çok discord içerikli ürün satın aldım fakat hiç hesap almadım, o yüzden hesap konusunda ne kadar sağlam satıcılardır bilemiyorum.
Daha önce hiç almadım, ne kadar sağlamdır bilemem ama yardımcı olursa diye söylüyorum. İtemSatış sitesinde aradığın tarzda hesap satanlar var, bulmazsan oradan bakabilirsin. Bir çok discord içerikli ürün satın aldım fakat hiç hesap almadım, o yüzden hesap konusunda ne kadar sağlam satıcılardır bilemiyorum.
Hesap satan satıcıları bilemem fakat henüz hiçbir işlemimde sorun yaşamadım. Sadece discord değil, diğer kategorilerde de bir sorun yaşamadım. Bir şey satın alırken yeteri kadar iyi okursanız ve sorarsanız dolandırılmazsınız.